Takstativ

Tid for en skiferie eller å transportere noe annet vanskelig ved hjelp av bilen? Da kan et takstativ komme godt med. Her på mekster.no finner du et stort utvalg av takstativ til virkelig gode priser fra kjente merker som Thule, Mont Blanc og Atera.

Vanlige spørsmål

sort-descending

Takstativer som passer bilen din

Med et takstativ på det ofte ubrukte taket på bilen, kan du få store og uregelmessige ting med deg. Med et takstativ kan du feste annet enn bare en takboks, i disse dager har det vært mange smarte løsninger for å feste ting til takskinner. Sykkelholdere er en ting som har blitt umåtelig populær å montere bare på taket i nyere tid. Et takstativ fungerer som et tilfluktsrom mellom taket på bilen og objektet man laster inn, men også som festepunkt. Her på mekster.no finner du et stort utvalg av takskinner som passer de aller fleste bilmodeller til virkelig gode priser.

Takrekkverk som passer til bilen din?

Vi vet at det kan være vanskelig å velge et takstativ. Alle biler har ulik bredde på taket og trenger derfor forskjellige bredder av takstativet. Lengden på et takstativ angir maksimal bredde mellom festepunktene på hver side av bilens tak. Hvis bredden mellom hver side er kortere enn takstativet, passer takstativet. Men hvis det bare er på grensen, er det bedre å velge en som er ca 10 cm lenger. Det kan være mye å holde styr på, derfor synes vi at du bør skrive inn registreringsnummeret ditt i regnboksen litt høyere opp på siden, og vi finner takstativet som passer din bil.

Montering av takstativ

Våre toppselgere laget av aluminium fra farad har en patentert design som gjør det enkelt å montere på bare sekunder. Ikke bare er det enkelt å montere takskinnene, det er også enkelt å demontere dem og ta dem av når de ikke brukes. Dette er noe du alltid bør gjøre for å spare på drivstoff og miljø. Så godt som dagens takskinner er, skaper de luftmotstand og dette fører igjen til at bilen trekker mer drivstoff. Lagre miljøet og fjern takstativet når det ikke er i bruk.

takräcke

Braketter funnet på takskinner

  • Rundt dørkarmen
  • Droplist - Integrert
  • Reling

For å huske når du velger/monteringsskinner:

  • Monter takskinnene etter instruksjonene.
  • Du er
  • velkommen til å velge takskinner med en gummistang for å beskytte lasten mot gnagsår.
  • Velg et takstativ som er lett å montere, som raskt kan tas av og settes på.
  • Velg et takstativ som har aerodynamisk design for å redusere luftmotstanden.
  • Fest gjenstandene på takstativet grundig.

Ta det du vil, hvor du vil, og velg et takstativ som passer dine behov blant vårt brede utvalg. Vi selger takskinner fra de kjente produsentene Mont Blanc, Atera og JP Group.