Verktøy

Letar du verktyg för att fixa bilen? Hos Mekster hittar du allt du behöver. Snabbare och kraftfullare resultat med våra elverktyg. Handverktyg av högkvalitet och specialverktyg, vi har allt som behövs till bilen och garaget!

De riktige verktøyene for bilmekande

På tide å dra ut i garasjen og fikse bilen? Men mangler de riktige verktøyene. Uansett hvilken reservedel du skal bytte på bilen, er det ofte behov for verktøy, noen ganger spesialverktøy andre ganger en hammer fungerer fint! Hos oss kan du kjøpe verktøy for de fleste øyeblikkene som er inkludert når du bytter ut en reservedel på bilen.


Elektroverktøy

For å fremskynde prosessen når du gjør bruk av elektroverktøy, I dag er elektroverktøy noe de fleste har råd til. Fordelen med et elektroverktøy er at man ofte mann får mer kraft enn man kan få hvis man bruker håndverktøy. Vi har skrutrekkere, vinkelslipere, kraftøvelser, tigersager, borhammere og sirkelsager.


Spesialverktøy

Alle biler er laget på forskjellige måter og kan derfor ha forskjellige deler. Noen deler som er i bilen er laget på en spesiell måte, Vi har spesialverktøy du kanskje trenger.


Håndverktøy

Håndverktøy er noe vi har hatt bruk i tusenvis av år, og selv i dag trenger du verktøy av høy kvalitet. Det er alltid godt å ha minst de vanligste verktøyene hjemme, Håndverktøy brukes ikke bare til biler, men dukker opp igjen på nesten alle typer design.


Vehicle Tools

Vehicle Tools er en gruppe verktøy som kan betjenes og brukes på en rekke måter. Verktøyene er akkurat hva det høres ut som, Produsenter for å kunne montere og demontere alle de spesielle delene av et kjøretøy. Eksempler på verktøy kan være avrettingsmasse, fjærstrammere og dekkverktøy.


Måle- og markeringsverktøy

Når du kommer med bilen som med mye annet, kan måleverktøy være bra for at alt skal være nøyaktig. Vi har vanlige måleverktøy, men også spesialverktøy for måling av grandees.


Sokker, biter og øvelser.

Til håndverktøy samt elektroniske verktøy trenger man ofte et hode på verktøyene for å skru eller bore. Det er tusenvis av forskjellige skruer, muttere og bolter. Hos oss kan du finne ermer, biter og øvelser i alle former og lengder, Vi har alltid noe for de vanligste typer skrue og mutter.


Sveiser sveiser

brukes til å fusjonere eller kutte forskjellige materialer. Sveisen er ofte veldig verdsatt blant folk som liker å meka med bilen. For å sveise trenger man ofte litt erfaring for å få gode resultater. Men for å få erfaring, må du starte et sted!


Hvis du er usikker på hvilket verktøy du skal kjøpe, ta gjerne kontakt med oss. Vi hjelper deg gjerne!

På mekster.no finner du alle slags verktøy til gode priser!