Bilbatteri

Uten et fungerende bilbatteri kommer du ingen vei. Her finner du bilbatterier fra kjente produsenter til bra priser.

Vanlige spørsmål

sort-descending

4 Produkter

Stort utvalg av bilbatterier - Høy kvalitet og pålitelig bilbatterier til riktig pris!

Startbatteriet gir motorens kraft til å starte. Motoren bruker batteriet i det øyeblikket du dreier nøkkelen for å starte bilen, samt å gi strøm til utstyr drevet av strøm. Under bilreisen vil generatoren bidra til å lade opp batteriet. Et startbatteri omtales noen ganger også som et bilbatteri. Kapasiteten til et bilbatteri måles i forsterkere og behovet varierer mellom ulike biler. Kapasitet er et mål på hvor lenge batteriet kan utlades samt estimert levetid. Det viktigste er at bilbatteriet kan starte motoren på bilen din.

Bilbatteri

Ting som påvirker bilens batterilevetid Når

det gjelder kapasiteten til et bilbatteri, er det noen faktorer som påvirker

levetid
  • Alder — et eldre batteri har blitt ladet og utladet flere ganger, og dermed har mer problemer med å oppnå opprinnelige kapasitet.
  • Dårlig montering — et batteri som sitter feil kan både bli skadet og avgir unødvendig kapasitet.
  • Nytt utstyr — montert ekstra utstyr? Det er viktig at bilbatteriet har riktig kapasitet for utstyret som skal drives

Ved kjøp av bilbatteri er det viktig å huske på at selv om batteriene har samme ytre dimensjoner, kan innholdet variere. Kanskje batteriet ikke gidder å starte motoren, selv om det ser ut som det gamle batteriet. Skriv derfor inn nummerskiltnummeret ovenfor, og vi vil tipse deg om bilbatterier som passer til bilen din.

På mekster.no finner du høykvalitets bilbatterier til virkelig gode priser for de aller fleste bilmodeller. Hvis du er usikker på hvilket bilbatteri som passer bilen din, oppfordrer vi deg til å fylle ut regnboksen i regnboksen høyere opp på siden. Hvis du gjør dette, viser du bare de bilbatteriene som passer til din spesielle bil.

Hva er et AGM-batteri?

Et AGM-batteri bruker Absorbent Glass Mat (AGM) -teknologi og er den nyeste tekonolgin for å starte batterier. Enkelt forklart er de mye bedre egnet til biler med Start & Stop-funksjonalitet. Den mer detaljerte forklaringen er at AGM-batteriet er i stand til å gi starteffekt om og om igjen med ekstreme påkjenninger uten å faktisk ta mer skade enn vanlig slitasje. Et AGM-batteri kan også motta ladning med høyere kapasitet enn standard startbatterier. Som et standard bilbatteri er AGM-batteriet vedlikeholdsfritt, og ingen batterivæske må fylles på igjen. På den annen side bør et AGM-batteri aldri være helt utladet, da det kan ta større skade enn et vanlig batteri, prøv å alltid ha mer enn 50% kapasitet i AGM-batteriet slik at det ikke tar noen skade. Lading av batteriet er ikke vanskeligere enn å lade et vanlig startbatteri, bare den samme tilnærmingen som vanlig.

Utdypende AGM-batterier

AGM-syre/elektrolytter er innelukket i glassfibermatten mellom batteriets blyplater, noe som gjør at batteriet ikke lekker selv om batteriet tar skade. Batteriet har en ekstremt høy sykkelmotstand (tre ganger høyere enn et standard bilbatteri).

Vi selger bilbatterier fra kjente merker som Bosch og Tudor.