DRL og tåkelys

Kjørelys og DRL-lys sitter på bilen for at den skal bli sett ekstra godt. På dagtid kan du bruke varslingsbelysningen i stedet for den passerende strålen, men du må aldri bytte ut de passerende bjelkene med kjørelys når det er mørkt ute. Her finner du kjørelys fra kjente produsenter til gode priser.

Tåkelys brukes når sikten din er sterkt svekket på grunn av tett tåke, regn eller snø slik at du kan se og bli bedre sett

Varsellys er lamper plassert foran på bilen som vanligvis gir bort en hvit glans og som er tilgjengelige for å gjøre bilen mer synlig. Varsellys har sterkere belysning enn parkeringslys og posisjonslys og kan derfor brukes i stedet for halvlys på dagtid. I kontrast må du aldri kombinere varsellys med halvlys eller tåkelys. Varselbelysning kan imidlertid ikke brukes om kveldstid og i mørke. Varsellys på bilen er obligatoriske og må byttes raskt hvis de brøt sammen.

Her på mekster.no finner du et bredt utvalg av dagslys på de aller fleste bilmodeller til virkelig gode priser. Du kan forsikre idg om at du velger riktig varsellys for bilen ved å fylle ut regnet i regnboksen øverst på siden. Når du gjør dette, vises bare de varsellysene som passer til bilen din.

Vi selger varselbelysning fra de berømte produsentene Strands og Hella.

Her finner du tåkelys for slep og campingvogn. Tåkelys er akkurat som det høres ut, lys eller belysning som brukes når det er tett tåke ute, regn eller snø. Tåkelyset brukes blant annet til bakkjøretøyer for å se deg når det er dårlig sikt utenfor. Disse må imidlertid ikke slås på hvis du dømmer at bakovervendte kjøretøyer har sett deg fordi de kan blende på grunn av det sterke skinn. Det er det bare bilen som må være utstyrt med tåkelys uten også slep og campingvogn.

Her finner du E-godkjente tåkelys for tilhengere og campingvogn med forskjellige lampedimensjoner i halogen og LED. Vi selger tåkelys for trailer og tåkelys til campingvogn fra det berømte merket Strands.

loader
Laster...