Flexrør universal

Fleksrør er en liten, men dessverre så viktig del av bilens eksosanlegg. Det beskytter eksosanlegget mot vibrasjon og bidrar til fleksibilitet. Hvis du ikke fikser et ødelagt fleksrør, kan bilens eksosanlegg forårsake skade, og det er derfor viktig å bytte ut i tide. Her hos mekster.no finner du et bredt utvalg av billige flex rør for de aller fleste bilmodeller.

sort-descending

Fleksibelt rør eksosanlegg

Et flekserør er et fleksibelt rørstykke som gjør at eksosanlegget kan bevege seg litt og tilpasse seg bilens bevegelser. Uten fleksibiliteten som bøyningsrøret bidrar til, kan eksosanlegget sprekke og forårsake lekkasje. Flekserøret reduserer også vibrasjonene som oppstår, og forhindrer dermed at eksosanlegget blir revet for tidlig. Derfor er det viktig å bytte fleksøret så snart du merker at det er ødelagt.

Når skal du bytte flex rør?

Ofte er det lett å legge merke til at fleksrøret må byttes ut. Først hører man vanligvis litt eksoslekkasje når man starter bilen og slutter så å høres når man begynner å kjøre. Dette er en første indikasjon på at fleksislangen begynner å bryte, og når det er på tide å bytte, hører du det. Det er vanligvis også i stand til å se veldig tydelig ut på bøyeslangen når det er på tide å bli byttet ut.

Her på mekster.no finner du et stort utvalg av fleksible rør fra kjente merkevarer som for eksempel febi, JP Group og vårt eget rimelige merke mekster. Du finner det rette bøylerøret for bilen din ved å fylle ut regnet i regnboksen vår høyere oppe på siden. Når du har gjort dette, vises kun de fleksible rør, der passer til din bil, i produktoverføringen. Hvis du har andre bekymringer eller spørsmål vedrørende fleksrør, vennligst kontakt vår kundeservice.