Vindusviskere og Spyleutstyr

Hitta rätt torkarblad till din bil enkelt med vårt verktyg. Ange ditt reg.nr och få fram passande torkarblad. Ta hand om din bil med högkvalitativa torkarblad från Bosch, Trico och Valeo. Säkerhet och bra sikt på vägen är viktigt!

Vindusviskerne og vasker tilbehør til bilen din

Finn riktig viskerblad for bilen din på mekster.no

Det er en mengde viskerblader å velge mellom. Å finne ut hvilket feste du har og lengde kan være en tidsløse prosess. Vi på mekster.no forventer ikke at du skal vite nøyaktig hvilke viskerblader som passer din bil. Det er derfor vi synes du bør la jobben over til oss, oppgi nummerskiltet ditt og vi vil produsere viskerbladene som passer til bilen din.

Hvordan fungerer en vindusvisker?

En vindusvisker er en innretning som ved hjelp av et gummiblad feier fuktighet og smuss vekk fra frontruten til et kjøretøy. For at knivene skal swoop over torget ditt, er det nødvendig med en arm som er koblet til en motor. Gjennom motoren skjer det en kraftoverføring som får bladene til å feie pent over frontruten.

Historien om vindusviskeren.

Vindusviskeren ble oppfunnet av Mary Andersson i 1903 i Newyork. Til å begynne med trodde folk det var en unødvendig oppfinnelse og tørkeutstyret fikk stor offentlig motstand.
Hva skal jeg ha på vindusvisker for? Vi gjør som vi alltid har gjort. Hvis det begynner å regne, tar vi bare av boksen og legger den i bagasjerommet. I dag er vindusviskere en selvfølge, i Sverige har vi lag på å ha arbeidende vindusviskere og spylere til å kjøre bilen på offentlig vei. Hvis gummien på viskerbladene går tørr, kan bilen bli skrudd ned i en undersøkelse.

Ulike vindusviskere

Som nevnt tidligere er det et stort antall forskjellige vindusviskere, men det vanligste for bilen er at man har to vindusviskere foran og en vindusvisker bak. Men der er også eksempler, hvor det kun er en front, også.

Micke Anbefalinger!

- Dette er mine tre favoritter fordi de har lang erfaring i bransjen og har, fra et sikkerhetssynspunkt, et svært høykvalitets viskerblad. Du må til og med tenke på bekvemmeligheten, og jeg liker viskerblader som varer litt lenger, derfor velger jeg alltid holdbare viskerblader. Men så snart du merker at viskerbladene begynner å gå tørre, trenger du ikke å være ute på veien når de begynner å jobbe dårlig. En tørket eller gammel viskerblad er en sikkerhetsfare, Ved å forlate striper og spor bak på frontruten slik at sikten forverres.

  • Champion vindusvisker forlater
  • Trico visker forlater
  • Valeo orginal viskerblader