Tåkelys

På mekster.no finner du tåkelys og alt annet du kan tenkes behøve innen bilbelysning til bra priser.

Se i tåke! Vi har et bredt utvalg av tåke til bra pris!

Tåkelys sitter både foran og bak på bilen. Tåkelysene foran omtales vanligvis som tåkelys mens tåkelysene bak vanligvis betegnes som tåkelys . Man hører på navnet hva tåkelys brukes til og det er å se bedre når det er verre værlag som tåke. Tåkelysene har som oppgave å skinne sterkere enn de passerende bjelkene gjør, og slik er de mer effektive i tåke. Tåkelyset er et lite rødt lys som i stedet eksisterer for trafikantene bak deg for å se deg på sterkt redusert sikt. Tåkelys, som du sannsynligvis forstår, er viktige for både din sikkerhet og andres sikkerhet.

Hvordan bruke tåkelys?

dimljus

Det er mange spørsmålstegn om når og hvordan tåkelysene skal brukes. Kanskje det viktigste å vite med hensyn til tåkelamper er at de ikke må brukes i kombinasjon med en passerende stråle. I Sverige er det rett og slett ulovlig å bruke denne kombinasjonen og blir stoppet du risikere en bot. Tåkelys kan imidlertid brukes sammen med bilens posisjonslys. Tåkelys er beregnet for bruk når det er tåkete ute eller når det regner tungt - Det er ikke nødvendig å bruke tåkelys når det er tåkelys ute, men heller bør man se det som et hjelpemiddel. Noen ganger kan de forbipasserende lysene bli for sterke under tåke og få deg til å blende, og det er da tåkelysene kommer godt med.

Når det gjelder tåkelysene, er det en liten, men veldig sterk lampe som kan blende andre trafikanter. Dette skal bli slukket så snart du finner ut at bilen bak deg har lagt merke til at du kjører foran dem.

Enten du er ute etter tåkelys eller tåkelys, finner du det her på mekster.no. Vi selger tåkelys fra kjente merkevarer som Bosch, Dansk, Hella, Herth+Buss Elparts, JP Group, TYV, Valeo og vår egen merkevare mekster. For å gjøre det enklere for deg å finne de riktige tåkelysene for bilen din, oppfordrer vi deg til å fylle ut regnboksen i regnboksen høyere opp på siden. Dette vil kun vise de tåkelys, der passer til din bil.

loader
Laster...