Velkommen til mekster.no

Høykvalitets bilreservedeler til riktig pris - for deg som bryr deg om bilen din!

Kvalitetsdeler trenger ikke å være dyre!

Om mekster.seOm mekster.se

Kvalitetsdeler trenger ikke å være dyre!

Vi på mekster.no jobber kontinuerlig med å tilby deg som kunde markedets beste merkevareportefølje innen reservedeler og bildeler - til den absolutt beste prisen.

Å handle reservedeler fra mekster.no skal være sikkert og smidig, derfor har vi lansert kanskje markedets mest generøse prisgaranti sammen med gratis returer. Det stopper ikke der; når du handler hos mekster, får du ikke bare de svenske lovfestede forbrukerrettighetene, vi har også utvidet vår angrerett til hele 60 dager!

Hvorfor handle på mekster.no?

  • Branjens enkleste prisgaranti?
  • Gratis returer & raske leveranser
  • Sikkerhet for at du velger riktig reservedel til akkurat din bil
  • Lager i Norge
  • Kundesupport i Norge
  • Enkle, trygge og sikre betalingsløsninger
  • 60 dagers angrerett
  • Over 200 000 kvalitetsprodukter i sortimentet
  • Sertifisert Trygg E-handel
Om mekster.seOm mekster.se

Forretningsinformasjon

MEKSTER NORGE
Adresse: Mekster Norge
Arbins gate 2
0253 OSLO
Organisasjonsnummer: 919 132 981

Kontakta oss


kundservice@mekster.no

Forretningsinformasjon

MEKSTER NORGE
Adresse: Mekster Norge
Arbins gate 2
0253 OSLO
Organisasjonsnummer: 919 132 981

Kontakta oss


kundservice@mekster.no

Aktive i Sverige & Norge

Mekster er aktive i både Sverige og Norge. Vi har to sentrallagre for å muliggjøre raske leveranser i både Sverige og Norge.

Mekster Norge - Mekster.no (NO)


Mekster AB - Mekster.se (SE)

Om Mekster

Reservedeler til bilen hos Mekster

Mekster ønsker å hjelpe deg med å finne reservedeler til bilen din! Derfor har vi forenklet kjøpet av reservedeler til bilen din!

Basert på bilens registreringsnummer viser vi deg forslag til reservedeler som passer akkurat til bilen din. Reservedelene som vises er nøye utvalgt og passer akkurat til bilen din. Vi har originaldeler og ettermarkedsdeler av høy kvalitet.

Originaldeler? Ja, det stemmer. Vi har ikke bare reservedeler laget for ettermarkedet. Vi har også OE-reservedeler, det vil si reservedeler fra biltillverkeren.

Hva er da ettermarkedsdeler? Disse reservedelene er produsert med høy kvalitet av uavhengige produsenter. En reservedel av denne kvaliteten er merket med reservedelsprodusentens varemerke.

Velg de reservedelene du vil kjøpe og klikk deg enkelt videre til kassen. I kassen velger du den betalingsmåten som passer deg best. Reservedelene vil deretter bli sendt til deg med det mest passende leveringsalternativet!

Tilbehør til bilen hos Mekster

Mekster har tilbehøret som gjør bilreisene dine lettere, mer komfortable og hyggeligere.

Når man kjøper en bil, mangler det ofte ekstrautstyr som senere kan vise seg å være nødvendig. Alt fra takbøyler og bilshampo til kjølebokser.

Vi på Mekster streber etter å være din "one stop shop" for alt du måtte trenge til bilen din.

Vi jobber med veletablerte og kjente merkevarer som holder høy kvalitet. Som forhandler velger vi nøye ut hvilke merkevarer, leverandører og grossister vi samarbeider med. Vårt primære fokus er å tilby deg som kunde høykvalitetsprodukter til en forsvarlig pris.

Mangler du noe i sortimentet? Da kan du selvfølgelig kontakte oss, så vi kan finne ut at du mangler noe. Vi kan da vurdere mulighetene for å ta inn disse produktene i en senere fase.

Certifieringar & utmärkelser

Certifierad Trygg E-handel

Certifierad Trygg E-handel

Årets butikk kjøretøy & tilbehør 2021 (NO)

Årets nykommer 2021(NO)

Årets nätbutik bil & garage 2019 (SE)

Uppskattad av kunderna

Meksters historia

2013

Mekster blir grunnlagt, og den tekniske plattformen settes i gang. På dette tidspunktet er Mekster både en bookingportal for verkstedavtaler og en nettbutikk for reservedeler og tilbehør til bilen.

2019

Mekster lanserer et nytt grafisk uttrykk, en ny logo og jobber etter konseptet "For deg som bryr deg om bilen din" i hver lille del av utviklingen.

2020

Mekster lanserer en ny plattform og en ny nettside.