Bilshampo og rengjøringsmiddel

De er ikke bare innsiden av bilen som er nødvendig for å leprechaun over fra tid til annen, men også dens utenfor. Med bil sjampo kan du gjøre bilen strålende fin. Hvis du vil ha en veldig blank bil, foreslår vi at du velger en sjampo med voks for en mer stilig sluttfinish. Sjekk ut vårt fantastiske utvalg av bilsjampoer fra kjente produsenter nedenfor.

Vanlige spørsmål

Rutenett
sort-descending

Selv bilen trenger et grundig bad fra tid til annen — sørg for at den stråler med en god bilsjampo. Spesielt er de viktige for å rengjøre bilen om vinteren fordi mye skitt og veisalt setter seg fast og kan bære på lakken og i verste fall begynne å ruste. Men selv vår og sommer kan gi bilen skjønnhetspunkter som må tas opp ved hjelp av bilsjampo. Her på mekster.no finner du et stort utvalg av bilsjampo til virkelig gode priser som vil gjøre bilen din skinnende ren!

Bilschampo

Slik rengjør du bilen med bilsjampo

  1. Fyll lunkent vann i en bøtte og legg til bilsjampo. Husk å ikke overdosere, de gir ikke bedre resultater.
  2. Sørg for at bilsjampoen lodder/skum riktig — jo mer skum, jo bedre rengjør de.
  3. Rengjør bilen fra toppen ned med blandede bilsjampoer sammen med en svamp.
  4. Ta en del av gangen som en dør, og du vil ikke gå glipp av noe.
  5. Skyll av svampen mellom ganger for ikke å risikere å skrape bilen med grus som kan ha blitt sittende fast i svampen. Du kan til og med bruke en grit vakt som du plasserer i skittentøyspannet. Gritguard vil holde skitt og grus korn på bunnen av bøtta
  6. Vil du tilfeldigvis slippe svampen på bakken - ta en ny en!
  7. Jobb deg gjennom hele bilen med bilsjampoen — snart får du en glad og ren bil.

Hvorfor bilsjampo?

Flere gjør feilen med å vaske bilen med oppvaskmiddel i stedet for bilsjampo, og det er sett stor feil. Du tror at oppvaskmiddel er både miljøvennlige og billigere, men du savner at de har en dårlig effekt på bilens lakk. Resultatet er at bilens lakk blir matt fordi oppvaskmiddel har en tendens til å ikke bare oppløse fett, men også voks- og lakkforsegling. Med en bilsjampo vil bilens lakk ikke forsvinne uten å bli bevart fordi sjampo for biler er mild på lakken.

Hos oss finner du et fint utvalg av bilsjampo fra kjente produsenter som Hagmans, Simoniz og Turtle Wax til ekte kanonpriser. Blant annet har vi bilsjampo som du kan vaske rett utenfor hjemmet ditt fordi det ikke vil falle ned og risikere å falle ned i stormvannet. Vi har også bilsjampoer som inneholder voks for å gi en mer stilig finish og en skinnende lakk.

loader
Laster...