Regnavvisende

Noen ganger kan det regne så mye at vindusviskerne ikke er nok eller så lite at man ikke vil slå dem på. Et vannavvisende vil forbedre din erfaring i regnet. Se regndråpene bli til vannperler og rull av frontruten, så tilfredsstillende! Ulike midler fra mange produsenter i alle prisklasser, lett å bruke med trinnvise guider og et forbløffende resultat. Velg og vrakgods blant sortimentet vårt før regnet faller.
sort-descending

6 Produkter

Regnavvisende

Hvem vil ikke ha en vannavvisende frontrute? Med en regnfrastøtende kan du få den absolutt beste frontruten i regnvær. Ved først å rengjøre boksen og deretter bruke en vannavvisende, forbereder du deg ikke bare på regnet, du legger også til rette for fremtidig rengjøring fordi smuss og insekter ikke fester seg til boksen like enkelt.

Forskjellen mellom en vanlig glassrute og en glassforseglingsrute er merket. Du må nesten se en front og etter bilde for å kunne forstå hvor stor forbedringen er. Vannet avtar raskt og effektivt, noe som er ekstremt praktisk og betryggende for sjåføren. Man får nesten et helt klart syn med en forseglet frontrute og slipper å vente på at viskerens bevegelse skal se.

Rain‑X

Rain-X spesialiserer seg på å legge til rette for hverdagen der fuktighet, regn og dugg kan gjøre det. Et bredt spekter av interessante produkter bør du definitivt sjekke ut