Ekstralys

Ekstralys er et godt valg for deg som kjører mye i mørket på ubelyste veier. Her finner du halogen-, xenon- og LED-belysning med forskjellige lysstyrker og lysbilder. Kjører du mange motorveier, er et såkalt spotlight-bilde å foretrekke, mens hvis du kjører mange landeveier, trengs en såkalt combo, med et lysbilde som er både bredt og spot. Du kan enkelt filtrere ut dine ønsker ved å bruke filtrene nedenfor. Du er også velkommen til å kontakte vår kundeservice for å få hjelp med valg av ekstralys.

Vanlige spørsmål

Her finner du et bredt spekter av ekstrallights til virkelig gode priser. Vi selger fjernlys med halogen-, xenon- og LED-belysning i forskjellige styrker med forskjellige lysbilder. For å gjøre det enkelt for deg, kan man si at hvis du er ute etter sterk ekstrabelysning, kan du sjekke lumen på ekstralyset. Selv om lumen ikke direkte måler lysstyrken på ekstralyset, er det likevel en indikator på hvor sterkt det skinner. Du kan lese mer om lumen blant vanlige spørsmål, hvor du også finner andre spørsmål som kan være relevante for deg når du velger et fjernlys.

Hvorfor skal jeg kjøpe fjernlys?

Extraljus

Med et par gode fjernlys blir det lettere å skille hindringer eller dyr på veiene. Når du ser bedre ut, vil kjøringen din også være tryggere, og du kan føle deg tryggere etter hvert som du får bedre utsikt over veien. I gamle dager, mannen forbundet store ekstrallights med godt lys, I dag ser situasjonen annerledes ut. Med de nye LED-fjernlys kan du få ekstremt godt lys uten å måtte ta opp hele grillen på bilen. LED-teknologien har eksistert en god stund nå, og du kan finne billige ekstrallights i forskjellige størrelser og effekt som skinner veldig bra.

Avhengig av hvilken type veier du kjører på, er det fjernlys som passer bedre. For eksempel, kjøring på motorvei er ekstrallights med spot-light image å foretrekke, lyset er sentrert, men du ser langt foran deg. Kjøring på ubelyste landeveier er et combo lysbilde å foretrekke. Deretter kan du velge å investere i tre ekstralys hvorav to har et bredt lysbilde, og en av dem har et spotlys-bilde som du plasserer midt i bilens grill.

Når du skal koble til ekstralysene dine, kan det være nyttig å få hjelp fra noen som har gjort det før, eller som har erfaring med å koble strøm. Noen ekstralyser trenger et relé som er plugget inn og noen velger også å plugge inn en bryter og en sikring til ekstralysene.

Kjøp ekstrallights på nett

Hvilke ekstralys du skal velge, avhenger delvis av hvilken bil du har, hva slags veier du kjører på og hva du forventer av ekstrallights. Du kan enkelt sortere ut lysene til bilen din gjennom filtrene våre høyere opp på siden. Der kan du blant annet velge diode type, lampetype, lumen også videre. Vi selger ekstrallights fra de berømte produsentene Hella, Strands og Swestuff.

loader
Laster...