Støtfanger

Trenger du å endre støtfangere? Reparasjon, utskifting og originale støtfangere til bra pris!

Har du vært i en krasj eller kjørt inn i en stang? Då kan din bil vara i behov av en ny kofanger. Bilens støtfanger er tilgjengelig for å gi noe beskyttelse ved kollisjon. Støtfangerne sitter både foran og bak på de aller fleste personbiler. På forhånd ble støtfangere vanligvis laget i metall, men nå er det vanligere at de lages i skumplast for å minimere skadene på sårbare trafikanter i en kollisjon. Utskifting av materialet på støtfangerne betyr at kollisjonen er «mykere» hvis det skulle skje med en fotgjenger eller syklist. Men støtfangeren er ikke bare en sikkerhetsanordning, men også en fin detalj.

Tegn på en dårlig støtfanger
stötfångare

Det er ikke alltid støtfangeren må byttes ut hvis bilen din hadde en kollisjon. Riper, for eksempel, kan løses med polering og maling. Ved dypere riper må du kanskje ty til kitt. Eventuelle bulker kan fjernes ved hjelp av en varmepistol, men det er ingenting for en lekmann, men krever forkunnskaper. I de aller fleste tilfeller vet du med deg at støtfangeren må byttes ut, og det er tydelig at den er deformert og ødelagt, men det er flere tegn på at den må byttes ut. Hvis du opplever at bilen vibrerer overdrevet når du kjører eller det oppstår støy enten foran på kroppen eller bak på kroppen mens du kjører. Skulle det være en løshet mellom støtfangeren og karosseriet som øker suksessivt, er det også et tegn på at støtfangeren må byttes ut.

Her hos mekster.no finner du et bredt spekter av støtfangere for de aller fleste bilmodeller. For å sikre at du velger riktig støtfanger for bilen din, kan du ta hjelp av vår smarte regnboks høyere oppe i siden. Bare fyll ut regnet, og bare støtfangerne som passer bilen din, vises i produktoppføringen.

Vi selger støtfangere fra de kjente merkene Dansk, Økonomi, JP Group, Jopex, Klokkerholm og vår engna rpisvalent merkevare mekster.

loader
Laster...