Styrehus

Hjulhusen har den kanske mest utsatta placeringen på din bil. De utsätts for mycket påfrestningar som vägsalt, beläggningar och asfaltsrester, vilket inte är så konstigt då hjulhusen har til uppgift att fånga upp smuts. Det är därför viktigt att ersätta dessa om de skulle bildas rost eller uppstå sprickor. Du hittar dina nya hjulhus här på mekster.no

På tide å skifte hjulbrønnene? Kjøpe nytt hjul til god pris online!

Er du på utkikk etter nytt hjulhus til bilen din? Du har kommet til rett! Vi har et bredt utvalg hjulhus til de aller fleste bilmodeller til veldig gode priser. Hjulkassene er kanskje den mest sårbare sted i bilen. Her samles alle slags belegg, veisalt og asfaltrester, som ikke er overraskende siden dens funksjon er å fange skitt mens du kjører. For å kontrollere hjulhusene skikkelig må du fjerne dekkene, så det er smart å ha en rutine hver gang du bytter dekk, der du sjekker at hjulhusene ser bra ut.

Slik avdekker du feil på hjulhuset
  1. Se etter rust eller sprekker på hjulhuset.
  2. Bråk når du kjører. Lyden av noe som skraper i bakken eller noe som knaker kan være en indikasjon på utilstrekkelig hjulhus.
  3. Uvanlige lyder som høres ut som de kommer fra dekkene, kan også skyldes dårlige hjulhus.

    Hvis du la merke til at en av hjulhusene din må byttes, kan du finne nye her på mekster.no. For å være sikker på at du velger riktig hjulhus, deksel eller innerskjerm, oppfordrer vi deg til å fylle ut registreringsnummer på bilen i søkeboksen høyere opp på nettsiden. Når du har gjort dette, vises bare de produktene som passer i produktlisten.

    Vi selger hjulhus frae kjente produsentene Dansk, JP Group, JOPEX, Klokkerholm og vår egen merkevare Mekster.

loader
Laster...