Våt- og tørr støvsuger

Når du skal rengjøre bilen inne, må du i de fleste tilfeller støvsuge opp. En standard støvsuger egner seg ikke så vel som en grov støvsuger fordi en standard støvsuger er følsom for fuktighet og større smuss som grus eller stein. De fikser derimot en grov støvsuger i en nafs! Her på mekster.no finner du virkelig fine røffe støvsugere til enda bedre priser.

Vi har våt- og tørr-støvsugere på lager.

Tørr- og våtstøvsuger eller grov støvsuger, som de ofte kalles kan være en god investering til bilen. Vi har valgt støvsugere som er mye mer robuste enn de vanlige støvsugerne du finner i nærmeste elektronikk-butikk. Hvorfor vi har valgt disse støvsugerne er fordi de kan håndtere et garasje- eller verkstedsmiljø. Og er velegnet for bilen. I bilen er det ofte vann og fuktighet, men også større korn som ikke egner seg for en vanlig støvsuger. Med vår grove støvsuger trenger du ikke bekymre deg. Vi har også mindre støvsugere som passer godt til daglig rengjøring av huset.

På mekster.no finner du støvsugere fra kjente produsenter som Nilfisk og Einhell og alle til gode priser. Kjøp en kraftig støvsuger på nettet og spar tid og penger.

loader
Laster...