Vannpumpe

Vannpumpen er en viktig del av bilens radiatorsystem som sørger for at motoren kjøler seg ned og holder en god temperatur. Hvis vannpumpen skulle slutte å virke, kan motoren overopphetes og skade viktige deler i bilen. Derfor er det viktig å bytte vannpumpe så snart du var oppmerksom på feilen. Du finner din nye vannpumpe her på mekster.no

Vanlige spørsmål

sort-descending

Beskytte motoren mot overoppheting med en vannpumpe

Er du på utkikk etter en ny vannpumpe til bilen din? Da har du kommet rett! Vi selger et bredt spekter av vannpumper til de aller fleste bilmodeller til virkelig gode priser. Vannpumpen er en del av bilens radiatorsystem, det sørger for at radiatorvæsken pumpes rundt i motoren og kjøler den ned. Vannpumpen finner du i umiddelbar nærhet til motoren, vanligvis fronten av motoren. Hvis vannpumpen fungerer dårlig eller har ødelagt, kan motoren bli overopphetet og viktige deler i den kan bryte. Hvis du ser, at temperaturmåleren på dashbordet begyndte at skinne, kan det skyldes, at vandpumpen ikke virker. Da må du kjøre til siden av veien og stoppe bilen så raskt som mulig.

vattenpump bil

Finn riktig vannpumpe til bilen

Hvis du vet at bilens vannpumpe må byttes ut, finner du enkelt og enkelt din nye vannpumpe her. Det eneste du trenger å gjøre for å finne en passende vannpumpe til bilen din, er å fylle ut regnet nei i regnboksen øverst på siden. Når du har gjort dette enkle øyeblikket, vises bare vannpumpene som passer bilen din i produktoppføringen. Derfra er det bare å velge den du synes føles best. Hvis du har andre bekymringer om valg av vannpumpe til bilen din, er du alltid hjertelig velkommen til å kontakte vår kunnskapsrike kundeservice. De er mer enn glade for å hjelpe deg med å svare på alle dine spørsmål.

Vi selger vannpumper fra kjente merkevarer som Airtex, Bosch, Contitech, Herth+Buss Jakoparts, INA, JP Group, Pierburg, QH, Valeo, Blue Print, Metalcaucho og vår egen rimelige merkevare mekster.