Reflekser

På mekster.no finner du reflekster til din bil og alt annet du trenger innen bilbelysning til en bra pris.

Vises godt er et must! Vi har stort utvalg av reflektorer til bilen din for god pris!

Leter du etter nye reflekser for bilen din? Da har du kommet rett! Vi har ett brett utbud av bilreflekser. Det er viktig å ha reflekser på bilen fordi de gjør deg lettere synlig for andre trafikanter. Så dette er et perfekt tillegg til den andre belysningen for maksimal synlighet på veien. Bilreflekser er laget av et spesielt materiale som reproduserer lys. Når en lyskilde treffer bilreflekser, reflekterer lyset og gjør dem synlige, selv på lang avstand. Bilreflekser slites med tiden, høy varme, fukting og riper er noen av faktorene som forringer refleksens reflekterende kapasitet. Derfor er det viktig å vurdere slik at bilrefleksene ser godt ut i mørket med jevne mellomrom.

Bilreflex

Hvilke reflekser trenger bilen min å ha?

For at bilen skal overholde kjøretøyreglene, er det nødvendig å være utstyrt med seks reflekser. To reflekterende enheter skal sitte bak på bilen, to reflekser foran og, to reflekser på siden (kjent som sidemarkørreflekser) De bakre refleksene skal være røde, fremre hvite og de på siden oransje.

Hvis

dine reflekser har blitt satt under mye belastning, kan det være på tide å erstatte dem og her på mekster.no finner du et bredt spekter av reflekser til de aller fleste bilmodeller. Hvis du er usikker på hvilke bilreflekser som passer din bil, kan du ta hjelp av vår regnboks høyere opp på siden, bare fyll i regnet og bare reflekser som passer din bil vil bli vist.

Vi selger bilreflekser fra kjente merker som Hella & TYC.

loader
Laster...