Skrustikker og klemmer

Er du på utkikk etter en skrustikke til garasjen din? Så kan du slutte å lete! Her på mekster.no finner du skrue og skruestykker fra kjente merkevarer til virkelig gode priser.

Skrutstykke, også kaltskrustikkeer et ord som eksisterte i over 300 år, Selv om i dag 300 år senere, skrustikke er et svært verdsatt verktøy i mange yrkesgrupper. Den vanligste typen skrutrekker er den som festes til en benkeplate, disse finner man i de fleste garasjer, verksteder og hobbyrom. En skrustikke som en fester til en benk gjør at en enkelt kan behandle arbeidsstykket.

Twining er et låsbart verktøy som brukes til å tvinge forskjellige arbeidsstykker sammen eller ved festing av et arbeidsstykke. Tidligere ble kreftene ofte laget utelukkende av tre, i dag er kreftene ofte laget av stål, plast eller en kombinasjon med en stålskinne og kjever av plast. Det tvinges også i dag kalt quick-twing og tillater en å bevege kjevene på stålskinnen i store bevegelser ved hjelp av et knappetrykk, disse kreftene tillater til og med en å bruke vingen med en hånd.

Her på mekster.no finner du skrue og skrue stykker til virkelig gode priser fra kjente merker som Irwin, Kamasa Tools, King og Probuilder.

loader
Laster...