Fast tilhengerfeste

Ønsker du å kunne sende syklene dine jevnt med et sykkelstativ eller kanskje du har tenkt å koble på en tilhenger? For å gjøre dette, er det nødvendig med en slepekrok. De vanligste slepekrokene er nøyaktig festet. Mer stabil montering og mindre risiko for at delene defekt, er det enda billigere enn de flyttbare. Perfekt for de som mangler en slepekrok og leter etter et billig alternativ. Bare skriv inn reg-nummeret klikk på produktet, og når du er inne finner du også kabling til slepekroken som passer til bilen din.

Vanlige spørsmål

Fast tilhengerfeste for tilhengere og campingvogner

Går du i trailerens tanker, eller vil du finne en jevnere måte å transportere sykkelen på? Ikke glem å vurdere om bilen har tilhengerfeste. Med en fast slepekrok har du muligheten til å trekke alt fra tilhenger til campingvogn uten ytterligere strul. Fordelen med å montere en fast slepekrok er å unngå montering og demontering ved enhver brukstid. Fast slepekrok er de mange som velger og foretrekker av den enkle grunn at den holder godt og er i utgangspunktet vedlikeholdsfri ettersom den aldri trenger å bli fjernet eller byttet ut når den er festet til bilen. Gjør det til en gitt å være i stand til å flytte ting med en trailer eller å være i stand til å trekke når som helst på campingvogn helligdager. Her finner du faste slepekroker for de aller fleste bilmodeller til virkelig gode priser.

Finn en passende fast slepekrok for bilen din

Her på mekster.no er det lett å finne en fast slepekrok som passer perfekt til bilen din. Men husk at når du har montert fast slepekrok og bør begynne å utnytte funksjonaliteten som du aldri overskrider den maksimale tilhengervekten som finnes i registreringsbeviset. For å finne en passende slepekrok for bilen din, oppfordrer vi deg til å fylle ut regnet nei i regnboksen høyere opp på siden. Når dette enkle trinnet er fullført, vises bare de faste slepekrokene som passer bilen din i produktoppføringen. Derfra velger de bare slepekrok du foretrekker. Hvis du har andre spørsmål angående faste slepekroker, er du alltid hjertelig velkommen til å kontakte vår kunnskapsrike kundeservice, de vil hjelpe deg med å svare på dine spørsmål.

Vi selger faste slepekroker fra kjente merker som JP Group og Monoflex.

loader
Laster...