Bremser

Bremsene på bilen din er en av de viktigste komponentene for å kunne kjøre trygt og sikkert, så det er også viktig at du alltid kjører med bremser i god stand. En bil med dårlige bremser er en bil du ikke skal kjøre, så enkelt er det. Begynner bremsene å synge i siste vers? Skift deretter bremsene før du går ut med bilen igjen!

Vanlige spørsmål

bremser bil

Sørg for at bilen har velfungerende bremser og et oppdatert bremsesystem . Bilen trenger gode og arbeidsbremser for å tillate deg som sjåfør å stoppe bilen og forhindre en mulig ulykke. Hvis du kan stoppe bilen, vil dine andre trafikanter også være tryggere i sin verden utenfor. Bilens bremser brukes i hovedsak på to måter, enten sakker man i en rullende bil med fotbremsen eller man hindrer at en avslått bil ruller ved hjelp av håndbremsen. Uansett hvilken måte du velger å bremse, bruk hele bremsesystemet.

Bremsesystem

I Sverige er det et lovkrav at hver bil skal to uavhengige bremsesystemer, dvs. ha både håndbrems og servicebrems. Servicebremsen betjenes med en pedal som en skyver ned for at kjøretøyet skal bremse inn mens håndbremsen strammes med en spak for å hindre at bilen rulles. På noen biler, derimot, kan betjenes elektrisk eller med fly. Bremsesystemet er enten mekanisk eller hydraulisk. Bremsesystemet består av en rekke deler for å kunne fungere så godt som de gjør, noen av disse delene er:

bromsar
  • Bremseklosser Bremseklosser
  • Bremsekaliper
  • Bremsetrommel
  • Bremsetrommel Parkeringsbrems

Kjøp bremser online

Her på mekster.no finner du et stort utvalg av bremser for de aller fleste bilmodeller til virkelig gode priser. Vi selger bremser til bil fra ledende produsenter som A.B.S., Ferodo, febi, JP Group, Stermann, Brembo, Blue Print med mer. Enten du leter etter nye bremseklosser eller en holder til bilens tykkelse, finner du dette hos oss. Du vil finne de enkleste monteringsbremsene til bilen din ved å fylle ut regnboksen din, for når du gjør dette, vil bare forbipasserende bremser vises for deg. Hvis du vil ha hjelp til å finne passende bremser for bilen din, kan du også alltid henvende deg til vår kundeservice på telefonnummeret: 010 - 160 50 50 50, de vil hjelpe deg mer enn glad for å finne de riktige bremsene for bilen din.