Kjertel

Behåll din bils motor i toppskick med högkvalitativa packboxar! Undvik läckage och dyra reparationer genom att använda vår regnr-box för att hitta rätt packningar till din bil. Välj bland kända varumärken som Reinz, Payen, Elring och DPH. Håll motorn säker genom att byta packbox i tid!

sort-descending

Pakking - tätnign for bilens motor

Er du på utkikk etter en eller flere nye pakkebokser til bilen din? Da har du kommet rett! Her på mekster.no finner du et stort utvalg av pakkebokser til virkelig gode priser fra kjente produsenter til de aller fleste bilmodeller. En pakkeboks er en liten ring som fungerer som segl og sitter flere steder i bilens motor. Hvis noen av disse pakningene skulle bryte, kunne det resultere i blant annet lekkasje og det kunne stå deg dyrt. Så sørg for å endre pakkeboksen i tide om nødvendig!

Finn de riktige pakningene til bilen din

Hvis du vet at noen av bilens pakkebokser brøt sammen, finner du din nye pakkeboks her til virkelig gode priser. For å finne passende pakkebokser til bilen din så enkelt som mulig, oppfordrer vi deg til å fylle ut regnboksen i regnboksen øverst på siden. Når du har implementert dette enkle øyeblikket, gjør vi valget enkelt for deg ved å vise bare selene som passer for din bil.

Vi selger pakkebokser fra kjente merkevarer som Reinz, Payen, Elring og DPH.