Elbillading

Teknologien går fremover, elbiler og ladehybrider blir stadig mer populære, ladestolper er vanligere enn noensinne i Sverige, og alt dette resulterer i økende etterspørsel etter ladetilbehør. Vi har alt du trenger for å lade elbilen så trygt og jevnt som mulig!

Hva trenger jeg for å kunne lade min elbil eller lade hybrid så trygt og jevnt som mulig? Vi svarer på alle dine spørsmål og har både ladebokser, ladekabler og tilbehør i tillegg til dette, et komplett utvalg for å tilfredsstille deg. Du kan også dekke noen av kostnadene når du kjøper en ladeboks, dette kan du lese mer om i ladebokskategorien.

Du kan lade elbilen din på offentlige ladestasjoner som kan være dyrt og umektig. Jo raskere avgiften du vil ha, desto dyrere blir prisen, de forskjellige selskapene bruker også forskjellige systemer for lading ved betaling. Dette gjør at du noen ganger må forberede deg til å betale for ladningen, noen av de offentlige ladestasjonene krever for eksempel et spesielt debetkort designet for den aktuelle taggen på ladestasjonen. Men med en langsom lading som du kommer ut av ladeboksen hjemme, lader du veldig billig og noen ganger gratis.