Varsellys

Orange varsellys brukes av offentlige kjøretøyer for å være synlige og varsle andre trafikanter ved for eksempel berging, veiarbeid eller for å rette oppmerksomheten mot et bredt kjøretøy på veien. Her finner du fremfor alt roterende varsellys, men med forskjellige monteringsalternativer.

varningsljus

Her finner du et bredt utvalg av varsellys av høy kvalitet for alminnelige motorvogner. Varsellys til alminnelige kjøretøyer er orangeale, i vanlige tilfeller, mens et deteksjonskjøretøy som en politibil vanligvis har blå varsellys. Disse generelle varsellysene brukes til å varsle og rette oppmerksomheten mot andre trafikanter, hovedsakelig i veiarbeid, berging eller for å rette oppmerksomheten mot et bredt kjøretøy. Du kan også ha bruk av et varsellys når bilen står stille langs en vei, og varselblinkene dine ikke er tilstrekkelig til å varsle andre trafikanter om et stående kjøretøy langs veien.

Ulike typer varsellys

Det finnes forskjellige typer varsellys, men det du finner her hos oss er roterende LED-lys, men også blinklys. LED-roterende varsellys, derimot, har forskjellige former for montering. Noen er festet direkte til taket, andre har barmontering og noen kan man plugge direkte inn i sigarettkontakten og plassere utenfor bilen.

Vi selger varsellys fra de kjente merkene Strands og Swedstuff.

loader
Laster...