Støtdempere

Kjøpe støtdempere til bilen? Velkommen til mekster.no! Spar penger og kjøp reservedeler og tilbehør på nett.

Glatt uregelmessigheter med støtdempere og struts

Leter du etter støtdempere for bilen din? Da har du kommet rett! Vi har et bredt spekter av støtdempere som passer til de aller fleste bilmodeller av høy kvalitet til enda bedre priser. Bilens støtdempere sørger for å motvirke at ujevnheter, støt og hull i kjørebanen for sjåfører og passasjerer, de gir deg en hyggelig kjøreopplevelse. Støtdemperen sørger også for at hjulene har et godt nivå i skråningen og sørger for at bilen ikke slipper vegggrepet. Støtdemperen er fylt med både olje og gass som hindrer oljen i å fylle med luft. Hvis du har planer om å bytte støtdempere, må du sørge for å bytte den andre støtdemperen på samme aksel for å opprettholde bilens kjøreegenskaper. Du bør også endre fjærbenlagring i forbindelse med støtdemperutskifting.

Når endrer man støtdempere?

stötdämpare

Hvis bilens støtdempere trenger en erstatning, kan de vanligvis bli lagt merke til av hvordan bilen oppleves under kjøring. Vanligvis føles bilen mer ustabil og man får også en lettere skid på bilen enn i vanlige tilfeller. Du kan til og med se at det er på tide å bytte støtdempere ved å se på dekkene. Dekkene har en tendens til å slites ujevnt hvis de er en støtdemper som roter. Hvis du sjekker enda mer nøye, kan du også oppdage at det lekker olje fra støtdemperen. Dette er definitivt et klart deksel på at det må byttes ut. Du kan også teste støtdempere ved å gjenta ganger pumpebremse bilen. Hvis bilen føles ustabil og svinger mye etter den respektive bremsen, så vær takknemlig for den gamle støtdempertiden.

Hvis du har kommet til det faktum at det er en endring av støtdempere bilen trenger, vil du finne nye her. For å finne riktig støtdemper for bilen din, kan du ta hjelp av regnboksen vår litt høyere oppe i siden. Bare fyll ut regnet, og bare støtdempere som passer for din bil vil bli vist. Hvis du har andre bekymringer om støtdempere, kan du alltid kontakte vår kundeservice og hjelpe deg med å svare på dine spørsmål og bekymringer.

Vårbenfjærbenet

er en del av bilens hjulhjuloppheng og har separat festing av fjær- og støtdempere. Vårben gjør derfor at settet med fjæring tar mye mindre plass, noe som er fordelaktig i for eksempel mindre personbiler som så får mer plass inne i bilen. Et fjærben er dermed en komplett kombinasjon av to hoveddeler; støtdemper og vår. Sammen hjelper fjærbenet med å absorbere støt, dempe vibrasjoner og proppe opp vekten av bilen.

Vi selger støtdempere og fjærben fra kjente merker som Bendix, Bilstein, Cofap, JP Group, KYB, Original, QH, Stermann, Blå print, Monroe, Sachs ovh vår egen rimelige merkevare mekster.