Mobil

Gitt det svenske klimaet, er det mengder Mobil-oljer designet og tilpasset endrede verdiforhold. Oljen deres er tilpasset både varmt og kaldt klima, og de stiller høye krav når de produserer smøremiddelet. Mens Mobil stiller høye krav til produktene sine, er hensyn til miljøet en viktig del av deres produktutvikling.
Mobil

Mobil motorolje

Mobile produserer motoroljer av høyeste kvalitet. De sikrer den høye kvaliteten på oljen gjennom førsteklasses produksjonsutvikling og gjennom nøye kontroll av hele prosessen fra start til slutt. Nøyaktigheten deres har ført til at de har blitt det første oljeselskapet i verden som mottok ISO 9000-standardens European Reaching Quality Certificate. Innhenting av dette sertifikatet krever blant annet et velfungerende styringssystem der muligheter for forbedring er avgjørende. Et annet viktig poeng med ISO 9000-sertifisering er den kontinuerlige utviklingen av organisasjonens prosesser og metoder.

Mobil 1 er et merke som alltid har tatt hensyn til det nordiske klimaet når de utvikler og produserer oljene sine. Svenske værforhold stiller harde krav til oljen, da den også må fungere når den er veldig kjølig ute, men samtidig fungerer ved veldig varme temperaturer og ved høyt stress. For å oppnå en olje som kan takle begge deler, er det nødvendig med en motorolje med høy fleksibilitet, og derfor har Mobil 1 utviklet tilpassede oljer for forskjellige værforhold. I tillegg til at motoroljene deres må kunne håndtere forskjellige vær og temperaturer, må det også ta hensyn til de forskjellige motorene til biler. Noen av bilene som Mobil 1 lager motorolje til er:

Mobil 1 syntetisk olje

  • Audi
  • Ford
  • Peugeot
  • Volkswagen
  • BMW
  • Opel
  • Volvo
  • Skoda

I 1974 lanserte Mobil 1 sin syntetiske motorolje for publikum og har siden fortsatt å heve stolpen når det gjelder beskyttelse og ytelse. Gjennom kontinuerlig utvikling og forbedring av produktene sine har Mobil 1 klart å hjelpe kundene med å få maksimalt ut av kjøretøyene sine. Deres syntetiske motoroljer inneholder flere bearbeidede grunnleggende elementer som gir motoren din bedre beskyttelses- og ytelsesevne enn mineraloljene som er tilgjengelige på markedet. Mobil 1s syntetiske oljer har god pumpbarhet ved lave temperaturer, god stabilitet ved høye temperaturer og eksepsjonell beskyttelse mot sotbelegg. Disse egenskapene bidrar sammen til mindre slitasje på bilens motor, en bedre drivstofføkonomi og selvfølgelig lengre motorlevetid.

Kjøp mobil 1 motoroljer på nett

Her på mekster.no finner du et stort utvalg av motoroljer av høy kvalitet fra Mobil1. For å finne ut hvilken mobil 1 olje du trenger for bilen din, kan du sjekke gjennom bilens servicebok. Hvis du fortsatt er usikker på hvilken motorolje du skal velge for bilen din, du kan alltid henvende deg til vår kundeservice, de vil hjelpe deg mer enn gjerne for å sikre at motoren din lever opp til sitt fulle potensiale. Husk at i tilfelle oljeskift vil du også bytte til et nytt oljefilter, og du vil også finne det hos oss.