Castrol

Castrol er et globalt selskap som utvikler motoroljer og smøremidler for kommersielle vognparker og kjøretøy som lastebiler, flakbiler og busser. Motoroljene testes under ekstreme forhold og utvikles ved hjelp av ny teknologi. Oljens oppgave er å beskytte og forbedre kjøretøyets kapasitet.
Castrol

Castrol olje

Her på mekster.no finner du et stort utvalg av Castrol olje til virkelig gode priser. Oljen fra Castrol som du finner hos oss er helsyntetisk. Fullsyntetiske oljer er den vanligste oljen i moderne biler, og det er flere fordeler med denne typen olje. Castrols helsyntetiske motorolje har en mer stabil ytelse, bedre beskyttelse mot sotbelegg og kan håndtere høye og lave temperaturer helt bekymringsløst. De gode egenskapene til Castrol-oljer gir på sin side økonomiske fordeler i form av mindre motorslitasje og bedre drivstofføkonomi. Helsyntetisk olje beskytter både bilen og motoren din betydelig bedre enn flere andre typer oljer beregnet på bilens motor.

Castrols forskjellige tegneserier

Castrol har forskjellige typer oljer med forskjellige typer egenskaper, alt slik at du kan finne en motorolje som passer til bilen din og hjelper den å prestere på topp. Du finner disse seriene hos oss:

Serie av motorolje fra Castrol

  • Castrol Kant
  • Castrol Magnatec
  • Castrol Classic

Serie av girkasseolje fra Castrol

  • Castrol Transmax
  • Castrol Syntrax
  • Castrol ATF
Castrol motorolja

Castrol Edge er Castrols mest avanserte og sterkeste olje. Gitt at dagens moderne biler og motorer er utsatt for mye stress i form av varme og trykk, tar det en sterk olje for å hjelpe bilen og motoren til å fungere på topp. Det er akkurat det de har hatt i tankene når de utviklet Edge. Den har en patentert teknologi som gir oljen kraften som trengs for å minimere kontakten mellom metalloverflater. De mener selv at deres Castrol Edge er opptil 45% mer effektiv enn andre ledende produsenter innen samme felt. Hvor langt dette er sant eller ikke, blir opp til deg å bestemme. Det vi kan bevitne, men, at motoren din vil takke deg hvis du velger Castrol Edge.

Som de blir avslørt på navnet, er Castol Magnatec en magnetisk olje. Flere andre oljer drenerer vanligvis fra viktige motordeler når bilen ikke kjører mens Magnatec holder fast og beskytter. Dette er takket være deres smarte molekylsett. Castrol Magnatec beskytter både når bilen er veldig varm og når bilen er kald og står stille. Castrol Magnatec passer derfor godt for de som kjører i urbane miljøer der du ofte blir tvunget til å starte og stoppe bilen.

Kjøp Castrol motorolje på nett

Her på Mekster.no finner du et bredt utvalg av motoroljer fra Castrol til konkurransedyktige priser. Du kan velge mellom enten 1 liter eller 4 liter og viskositetsklassene 0W-30, 5W-40, 5W-30 og 0W-40. Når du bytter motorolje, må du også sørge for at du bytter til et rent og friskt oljefilter. Du vil selvfølgelig også finne oljefiltre hos oss for de aller fleste bilmodeller. For å vite hvilken Castrol olje bilen din trenger, Vi oppfordrer deg til å gjennomgå bilserviceboken din. Det står både hva slags olje du trenger og hvor mye olje du trenger.