Registerreimsett

Er det på tide med tannremskifte? Det er sannsynligvis mange som har oppfatningen om at et tannremskifte må være dyrt, egentlig er det ikke lenger. Workshopene har blitt raskere og flinkere til å utføre skift av tannrem. Nå er det også enklere enn noensinne å skifte tannrem ved hjelp av ferdige tannremsett med alle nødvendige deler for utskifting av tannrem. Føler du at det er vanskelig å gjøre det selv? Ta deretter delene dine til et verksted, og det blir billigere enn om du kjøper delene direkte fra verkstedet.

Vanlige spørsmål

Registerreimsett

Kjøp en timing strip kit og gjøre timing strip endring enklere enn noensinne

Nå kan du kjøpe ferdige timing strip kits til virkelig skarpe priser, en timing strip kit inneholder alle nødvendige komponenter for å utføre en timing strip endring, noen timing strip kits inkluderer også vannpumpe som mange foretrekker for å endre på en timing stripe endring. Et registerreim har tannhjul og kan derfor også kalles en «girrem» noen ganger, tannhjulene gjør at stroppen er sklisikker for maksimal kraftoverføring, et registerreim skal med andre ord aldri ha på seg.

Hva koster en timing stripe?

En timing stripe endring er en relativt komplisert handling, men som er noen ganger overdrevet som superkompleks, faktum er at det er faktisk mulig å endre hjemme med riktig verktøy, men det tar litt erfaring. Hvis du føler at du ikke ønsker å være ansvarlig for en endring av timing, kan du ta med dine egne deler til de fleste verksteder og bare betale for tidsendringen selv. Hvis man bare skifter registerreim og har egne deler, kan man komme unna med en bryter for 2000-4000 kr på et alternativt verksted, de merkede verkstedene kan ta hvor som helst mellom 4000-6000 kr.

Kan jeg ta med mitt eget belte til verkstedet?

Absolutt, verkstedene har blitt mer og mer åpne med dette de siste årene og har innsett at mange kunder ønsker å styre for seg selv over hvilke merker som skal settes inn i bilen. Ikke glem å alltid be om et skriftlig prisforslag, en workshop får maksimalt øke den endelige prisen med 10% uten å informere deg som kunde. Det kan med andre ord ikke være dyrere enn 10% ekstra enn det skriftlige prisforslaget for timing-stripeendring du allerede har mottatt. Ikke glem å be om et prisforslag inkludert vannpumpe hvis du planlegger å også endre dette.

Bytte vannpumpen på beltet?

Vi anbefaler alltid å bytte vannpumpe ved skiftingen av beltet, flere av våre registerreim kits inkluderer også vannpumpe, ellers kan du kjøpe den separat.

Bok timing endring

Det er noen ting å vurdere når du skal bestille din timing endring, vi har samlet en liste for deg som vil bestille timing endring på et verksted.

  • Ta prisforslag fra flere verksteder
  • Ta alltid et skriftlig prisforslag og be verkstedet om å inkludere vannpumpe i prisforslaget
  • Sørg for at verkstedet også endrer kontrollruller og spennruller, det er inkludert i de fleste timingssett
  • vennligst spør om de gjorde timing belte erstatning på samme bilmodell tidligere, så du vet om det bestemte verkstedet brukes til å gjøre timing strip endring på den bilmodellen.
  • Kamremssats

    På meksteren finner du billige timingssett for en billig timing strip endring til Volvo, Saab, Volkswagen, Toyota, Audi, Ford, Renault og mange flere bilmerker.

loader
Laster...