DEFA

DEFA Termini II 1900 W - Kupévarmer Schuko

Merk følgende kriterier for tilpasning
Dessverre produktet ikke passer bilen din Klikk her for å se lignende produkt som passer til bilen din

På lager,

Totalt:
Totalt:
  • Hög effekt på 1900W
  • Lämpar sig för stora bilar
  • Värmer upp en stor kupé i -25°C både snabbt och effektivt
  • Har två effektlägen (1900W & 1150W)
  • Använder avancerad PTC-teknik för att förhindra onödig energiförbrukning och överhettning
  • Tinar upp frost och snö på vindrutan
  • Förhindrar bildandet av imma på vindrutan
  • Enkel montering på olika platser i bilen
  • Utrustad med överhettningsskydd som löser ut vid +55°C
  • Inbyggd extrasäkring löser ut vid +80°C

Produktbeskrivelse

Defa Termini II 1900W

En høy effekt coupévarmer på 1900W, er egnet for store biler utsatt for ekstrem kulde. Lagom kraft for størrelsesklasse biler som V90, XC90, Audi A6, Audi Q7, BMW X5, Mitsubishi Outlander og flere. Varmeapparatet kan varme opp en stor coupé i -25°C både raskt og effektivt.

Coupé-varmeren har to strømmoduser (1900W og 1150W) som lar deg kjøre coupé-varmeren med lavere effekt når vinterkulden ikke er så streng. Den lavere strømmodusen er på 1150W.

Avansert PTC-teknologi

Termini II bruker et avansert PTC-element (Positive Temperature Coefficient) som senker strømmen når rommet er godt oppvarmet til en behagelig temperatur, dette forhindrer unødvendig energiforbruk eller overoppheting i rommet. Med andre ord, vil du fortsatt få en behagelig varme hvis kupévarmeren ville få lov til å stå litt lenger enn du først hadde tenkt.

Få våkne frost og tåke på frontruten

Når Termini II varmer opp kupéen varmes også frontruten opp, dette fører til at frost og snø tines, den varme luften forhindrer også tåke i å danne seg når man setter seg i bilen. Dette sparer deg selvsagt enda mer tid om morgenen, rene firkanter gir deg også bedre synlighet og en tryggere rampage.

Superjevn montering

Det

gjøres enkelt å montere en Termini II, de kan monteres opp ned under hanskerommet, på siden av midtkonsollen eller på A-stolpen. Den kompakte størrelsen og den slanke stilige designen gjør det mulig å montere nesten overalt uten å ta unødvendig plass.

Beskyttelse mot overoppheting

Termini II er utstyrt med overopphetingsbeskyttelse som oppløses ved +55 °C Hvis beskyttelsen oppløses, vil den gjenopprettes ved å trekke ut støpselet og la kupévarmeren avkjøles (ca. 30 minutter). Det finnes også en innebygd ekstra sikring som et ekstra sikkerhetstiltak som løses opp ved +80°C, dette er en annen beskyttelse for å unngå overoppheting.