Laster inn...

Defa Termini II 1200 W Kupévärmare Stickkontakt

På lager Estimert levende dato: 2021-03-11
849 Nok 599 Nok inkl. norsk mva
  • Du sparer 250 Nok
  • Gratis retur frakt
Varenummer DEFA842202
Produsent DEFA
Måle 138x28x182
Tilkoblingstype Stickkontakt
Watt 1200
ip_class IP20
Effekt vid -25°C 1200
Effekt vid 25+ 960
isoleringsklass II
Starteffekt, max 1700
Temperaturområde -40 / 70+
Please, we will now pick up all the cars for which the product fits!

Defa Termini II 1200W

En kupévarmer med effekt på 1200W, er egnet for mindre biler som er utsatt for ekstrem kulde. Lagom kraft for størrelsesklasse biler som VW Golf, Audi A3, Toyota Yaris, Hyundai I20, Skoda Fabia og flere. Coupévarmeren kan varme opp en liten coupé i -25°C både raskt og effektivt.

Avansert PTC-teknologi

Termini II bruker et avansert PTC-element (Positive Temperature Coefficient) som senker strømmen når rommet er godt oppvarmet til en behagelig temperatur, dette forhindrer unødvendig energiforbruk eller overoppheting i rommet. Med andre ord, vil du fortsatt få en behagelig varme hvis kupévarmeren ville få lov til å stå litt lenger enn du først hadde tenkt.

Få våkne frost og tåke på frontruten

Når Termini II varmer opp kupéen varmes også frontruten opp, dette fører til at frost og snø tines, den varme luften forhindrer også tåke i å danne seg når man setter seg i bilen. Dette sparer deg selvsagt enda mer tid om morgenen, rene firkanter gir deg også bedre synlighet og en tryggere rampage.

Superjevn montering

Det

gjøres enkelt å montere en Termini II, de kan monteres opp ned under hanskerommet, på siden av midtkonsollen eller på A-stolpen. Den kompakte størrelsen og den slanke stilige designen gjør det mulig å montere nesten overalt uten å ta unødvendig plass.

Beskyttelse mot overoppheting

Termini II er utstyrt med overopphetingsbeskyttelse som oppløses ved +55 °C Hvis beskyttelsen oppløses, vil den gjenopprettes ved å trekke ut støpselet og la kupévarmeren avkjøles (ca. 30 minutter). Det finnes også en innebygd ekstra sikring som et ekstra sikkerhetstiltak som løses opp ved +80°C, dette er en annen beskyttelse for å unngå overoppheting.