Laster inn...

Defa 1,5m MiniPlug Intagskontakt

På lager Estimert levende dato: 2021-03-10
539 Nok 449 Nok inkl. norsk mva
  • Du sparer 90 Nok
  • Gratis retur frakt
Varenummer DEFA842238
Produsent DEFA
Lengde 1,5 m
Please, we will now pick up all the cars for which the product fits!

Liten, diskret og lett å montere Spesielt

laget inntakskontakt for tilkobling av 230V AC. Monteringsdeler er inkludert. DEFA inntakskabel består av en metallbeskyttet kabel med DEFA Plugin kontakt i den ene enden og DEFA MiniPlug med beskyttelsesdeksel i den andre. DEFA MiniPlug passer på alle nye biler. Den er like funksjonell og lett montert innfelt som utenpåliggende. I utviklingen av inntakskontakten har DEFA lagt særlig vekt på design, sikkerhet og optimal montering og brukervennlighet. DEFA-plugin-kontakter krever ikke verktøy for en sikker tilkobling til strømnettet, noe som betyr at du ikke trenger å ansette en autorisert installatør. Vedligeholdelse Spray silikone spray på kontaktstifter under låget (B) før og etter vinter-sesongen. Kontroller, om kontakter eller hætter er beskadiget. Hvis lokk eller kontakter er skadet, skal inntakskabelen byttes ut.

DEFA MiniPlug er designet til at passe til alle nye biler. Det er like funksjonelt og enkelt å montere festet som det er med festet. Den medfølgende braketten har flere justeringsalternativer som gjør det enkelt å få en funksjonell plassering. Hvis ønskelig, kan kontakten lakkes i bilens egen farge, og den blir nesten usynlig.

Enten miniPlug (B) inntakskabel er montert eller festet, må støpselet alltid monteres med dreneringshull slik at vann og kondens kan renne ut. DEFA MiniPlug er montert slik at den er beskyttet og DEFA-tilkoblingskabelen kan kobles til uten problemer. Les vedlagte montering og bruksanvisning.

DEFA AS er sertifisert i henhold til ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007. I tillegg produseres alle kabler og motorvarmerprodukter i henhold til ISO/TS 16949:2002.