Laster inn...

Carwise Dual Action - Oscillerande polermaskin med LED-display 710W

På lager Estimert levende dato: 2021-03-01
1695 Nok 1099 Nok inkl. norsk mva
  • Du sparer 596 Nok
  • Gratis retur frakt
Varenummer 630280
Produsent Carwise
Diameter 150 mm
Varvtal 4200 r/min
Typ Oscillerande
Please, we will now pick up all the cars for which the product fits!
vintersalg

Gratulerer! Dette produktet er inkludert i vår vintersalg!

MERK! Produktene som inngår i årets vintersalg kan gå tom for lager før 31. februar når kampanjen avsluttes, så her gjelder den gamle klassikeren "først til mølla".

Se flere SALG-deals her

Oscillerende poleringsmaskine i pro klasse!

En Dual Action (dobbeltvirkende) eller også kalt «oscillerende poleringsmaskin» som simulerer bevegelsen av hånden ved å rotere polerskiven rundt sin egen akse, men også fra side til side. Hva er ellers den store vanskeligheten og risikoen for polering i form av brannskader, skadet lakk og roser i lakken er bare et minne med denne maskinen. Poleringsmaskinen har et kast på 21 mm, bare forklart slik at det kan sies at jo større kast, desto raskere gir maskinen resultater, men også betydelig raskere korreksjonsevnen enn maskiner med mindre kast. Dette passer for alt fra små kjøretøy til større kjøretøy som SUVer, varebiler, husvogner, campingvogner og så videre.

LED-skjerm

Poleringsmaskinen er utstyrt med LED-skjerm hvor man kan få oversikt over hastighetskontrollen, som man kan stille fra 2000 til 4200 o/min. RPM-kontroll er lett tilgjengelig og styres jevnt med tommelen uten å flytte hånden ut av det eksisterende grepet. LED-skjermen gir deg full kontroll over hvilken hastighet du kjører maskinen på. Uten å måtte gjette eller endre håndtak.

En pro maskine velegnet til alle

Oscillerende poleringsmaskiner gjør det vanskeligere å mislykkes, men bare fordi det er lett å komme i gang med en oscillerende poleringsmaskin og få gode resultater uten å ødelegge eller skade lakken, betyr ikke det at fagfolkene foretrekker noe annet. Fagfolkene har også i større grad gått år etter år til oscillerende poleringsmaskiner, da det er lettere å få virkelig fine resultater.

Solid byggekvalitet til riktig pris

Med alle de fine fuctions og kvalitet på maskinen i tankene, tror du kanskje at Carwise Dual Action er et dyrt stykke, men faktum er at den bare konkurrerer på banen funksjon, finesse og byggekvalitet med de anerkjente poleringsmaskinene i en lignende modell. Når det kommer til prisen, er det en helt annen startposisjon som er en fryd for øyet, for å si det mildt. Gjennom en lukket forsyningskjede uten unødvendig mange mellomledd er det oppnådd en vakker symbiose mellom pris og kvalitet.

Og som kirsebær på toppen!

Du er kanskje allerede fornøyd med det som har blitt presentert, sakte i bakken fordi Carwise har valgt å kaste med en poleringssvamp og en praktisk pose for oppbevaring av din nye poleringsmaskin. Fine verktøy bør oppbevares på en god måte slik at de varer i lang tid, derfor er det alltid godt å lagre poleringsmaskinen i en pose når den ikke er i bruk.