Se om dette produktet passer din bil

Fyll inn ditt reg.nummer så får tilpasningsgaranti på kjøpet

Laster inn...

Viskerblad Aerotwin A 863 S - Sats

På lager Estimert levende dato: 2021-03-10
439 Nok 274 Nok inkl. norsk mva
  • Du sparer 165 Nok
  • Vi garanterer laveste pris på dette produktet Les mer
  • Gratis retur frakt
Varenummer 303397007863
Enhet Förpackning
Antall per kartong 2
Produsent Bosch
Vänster-/Högerstyrning för vänsterstyrd
Lengde 1 [mm] 650
Lengde 2 [mm] 450
Mängdenhet Sats
Torkarbladsutförande Flatblade-torkarblad
Please, we will now pick up all the cars for which the product fits!

Et utvalg av biler som produktet passer til:

Vw - Skoda - Seat - Alfa romeo - Cupra

Vis alle passende kjøretøy

Bosch Aerotwin var banebrytende som det første linkfrie viskerbladet på markedet. Siden den gang har mange forsøkt å passe på originalen, men Aerotwin står fortsatt som det mest effektive linkfrie viskerbladet så langt vi vet.

Viskerbladet er konstruert med to stramme fjærskinner i Evodium istedenfor tradisjonelle «ledd» dvs. lenker, hoppere og metallarmer. Dette vil tillate deg å få et jevnt trykk over hele viskerbladet. Ikke bare påvirkes viskerbladet minimalt av sö og is da det ikke er noen skjøter mellom braketten og selve viskerbladet.

Det er ingen overrasket over at Bosch Aerotwin har blitt det opprinnelige utstyret på mange nyere biler. Den asymmetriske formen bidrar til redusert vindstøy, men særlig at viskerbladet presses mot boksen med jevnt trykk for maksimal kontakt med frontruten. Gummiet på viskerbladene er to-komponent gummi av virkelig høy kvalitet behandlet med et grafittbelegg som gir gummien lengre levetid og bidrar til at viskerbladene glir jevnt og lydløst over frontruten uten å hakke gjennom. Gummien har en jevn tekstur som fører til is og snømodd har ekstremt problemer med å fryse fast stoff.

AeroTwin har blitt rost mange ganger for hvordan viskerbladene håndterer og rengjør frontruten i dybden under vanskelige forhold med sludd, mørke og kraftig regn. Aerotwin er ifølge mange uslåelig som viskerblader på vinterføre, men ikke glem at Aerotwin fungerer like bra om sommeren som om vinteren. Aerotwin er også 2017 Auto Express-viskerbladtestvinneren.

Bladet festes superlett til viskerarmen med tilhørende Qick-Clip mount, som også gjør at eldre biler med tradisjonelle viskerblader kan bruke disse mer moderne bladene.