Night Runner 20” - LED-rampe - 7560 lumen 90W

På lager Estimert levende dato: 2021-12-07
1499 Nok 990 Nok inkl. norsk mva
  • Du sparer 509 Nok
  • Gratis retur frakt
Varenummer 630851
Bredde (mm) 528
Dybde (mm) 68
Høyde 32.5 mm
Farge Vit
Lampemodell LED
Lysbilde Combo
Teoretisk lumen 7560
Faktisk lumen 4690
E-godkjent Ja
Posisjonslys Nej
E-godkjenningsnummer ECE R112
Referansetall 37.5
Watt 90
Spenning (V) 12-24
Tilkoblingstype DT
Diodetype Osram
1 LUX @ meter 450
ip_class IP67
Diameter ekstralys (tommer) 20
Design Rak
Produsent Swedstuff
Please, we will now pick up all the cars for which the product fits!

Night Runner er årets siste tillegg blant LED-ramper, en super-slank og diskret LED-rampe på bare 32,5 mm. Den lave høyden gir en stilig installasjon og et sporty utseende til enhver moderne bil. Til tross for maskestørrelsen har man ikke kompromittert på lyset, faktum er at den braiser mange av de større modellene uten store problemer. Hva utfører Night Runner? Vel nemlig 1 LUX i hele 450 meter, en ekte kraftpakke!

Fokuset i Night Runner serien har tydeligvis vært å få et veldig rimelig budsjettalternativ. Det har skjedd ekstremt mye i LED-belysning i det siste året, teknologien har blitt billigere og lettere tilgjengelig, og dermed har ytelsesforskjellen mellom de dyrere og billigere LED-ramper redusert markant. I Night Runner serien har prisen vært et fokus og har tatt på seg det voldsomme tempoet i utviklingen rundt LED-belysning og har tatt på seg de rimelige godbitene på markedet for endelig å bygge en LED-rampe av høy kvalitet.

Uvirkelig rimelig?

Et svensk forskerteam har vært nede i Kina på jakt etter rimeligste dioder, kretskort, lampehus og innvendige kabler som til tross for sitt sjenerte prisbilde skal takle det tøffe nordiske klimaet. Prisbildet har hengt helt til deg som forbruker gjennom en lukket forsyningskjede uten unødvendig mange mellommenn. Man har rett og slett lykkes i en vakker symbiose mellom pris og kvalitet. Dette gir oss til slutt en LED-bar av høy kvalitet med utrolig fint lys til en helt latterlig god pris, knapt slik at vi selv kan tro at det er sant!

Men hva med reglene da? Kunne en «lyskanon» i dette kaliber - til denne pris virkelig være E-godkendt? Jajemensan... Night Runner er en av de billigste LED-ramper i markedet med et så kraftig lysbilde som samtidig er E-godkjent!

Night Runner har en combo lys bilde, som innebærer en kombinasjon av flom og flekk. Et slikt lysbilde gir en både bredden, og dermed lyser ned skyttergravskantene, samt lengden, hvor lyset konsentreres for å komme så langt som mulig. LED-rampen har dermed det beste av begge verdener for å få et kombinasjonslys med både bredde og lengde egnet i Sverige hvor vi ofte kjører varierende i forskjellige miljøer som: motorveier, landeveier, skogsveier og åpne landskap.

Kanskje du er en av dem som står og veier mellom Night Runner og Nuuk? Svaret er ikke bare, de handler veldig mye om en smak ting og størrelse på lommeboken. Vi bør ikke strikke under stolen med overdådige litt dyrere komponenter i Nuuk LED-rampen, og til tross for omtrent samme lengde av lyset, gir Nuuk også en annen litt mer «flom-lys» med referansenummer på 40 - det vil si lys til sidesynet og nedover grøftkantene. Men ikke for å glemme at Night Runner faktisk også har et combo lysbilde som gir en fin sprite lys. Hvis du er forberedt på å legge til et kast for å gå opp et blunk i komponenter og få litt bredere lys så Nuuk kan være alternativet for deg. Er du på den annen side den som ønsker ekte kanonlys til en latterlig god pris, så er Night Runner LED-rampen for deg!

Night Runner har også en stor sko med dobbelt-rad LED-panel og kalles dermed Night Runner Dual.

Laster inn...