Bremseklaveholder

Bremseklaveholderen sørger for at bremsebelegget og bremseklaven er riktig plassert i forhold til hverandre. Her på mekster.no finner du et stort utvalg holderer av høy kvalitet til bremseklave til virkelig gode priser fra ledende produsenter.

Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Caliper holder for bil

Her på mekster.no finner du et stort utvalg av bromsokshholdere til virkelig gode priser. Hovedoppgaven til bremsesokkeholderen er å begrense bremsesokken og bremseklossene slik at den er i riktig posisjon. Bremsesokkeholderen er i seg selv en bildel som tåler veldig mye, men selvfølgelig har de også en begrenset levetid som kan forkortes dersom man har en aggressiv kjørestil. Holderen kan også bæres ujævnt, så rillerne til åket og puderne skifter form, dette kan normalt høres ved bremsning.

Kjøp bromsokshholder på nett

Det er

enkelt å kjøpe bromsokshholder på mekster.no. Det eneste du trenger å gjøre for å finne den rette holderen til bilen din, er å fylle ut regnet i regnboksen høyere opp på siden. Når du har gjort dette, vises kun bremsesokkeholderne, der passer til din bil, i produktlisten. Derfra kommer du til å sjekke plasseringen slik at du sørger for at du velger den bremsekoksholderen du trenger.

Vi selger bremseholdere fra den ledende produsenten TRW.