Strands

LED-rampepakke Strands Nuuk Black 20" - 13200 lumen 99W

Ikke på lager

Final product price 388 Nok
  • Mörkt tonad lins
  • Massiv ljusstyrka
  • 1 lux på 458 meter
  • Stilren design
  • Flexibla monteringsmöjligheter

Kjøp også til

XBB OBD2 KIT XBB Dongle & XBB kraftenhet
XBB OBD2 KIT XBB Dongle & XBB kraftenhet
2 099 Nok

Beskrivelse av serien Nuuk Black

TONAD LINS

Nuuk Black är LED-rampen som verkligen kompletterar ditt fordon. Det minimalistiska utseendet med mörk lins och mörkt hus, går hand i hand med din bil och förhöjer helhetsintrycket på ett sätt som ingen annan LED-ramp kan. Passar både bilar och lastbilar, eller alla typer av fordon i behov av en ny LED-ramp.

nuuk_black

ANPASSNINGSBAR

Nuuk Black levereras med flera monteringsmöjligheter. Hängande, stående eller liggande. Design, funktion och personlig valfrihet i perfekt balans.

nuuk_black

EXTREM LJUSSTYRKA

Nuuk Blacks mörka lins står inte i vägen för att vidga dina vyer i en oslagbar ljuskombination av längd och bredd. Genom ny teknik har ljusbilden förbättrats för att öka säkerheten och ge dig en avslappnad, trygg körning. Utvecklad för dig som kör varierat – både på landsvägar, motorvägar och skogsvägar.

  • 14" Levererar 1 LUX på 345 meter.
  • 20" Levererar 1 LUX på 458 meter.

Produktbeskrivelse

Tidløs eleganse i alle detaljer NuUK Black er nykommeren fra Strands som imponerer. Vi har noen ord å si om LED-rampen: oops, oops, oops! Med sin 99W får vi hele 13.200 teoretiske lumen! En av de kraftigste E-godkjente (ECE R112) LED-ramper med tonet linse. LED-rampen gir deg 1 lux av HELE 458 meter. Soote/Tonad linse NuUK gir deg en ettertraktet eleganse, med det mørketonede objektivet får du en LED-rampe som smelter inn foran bilen på en utrolig stilig måte. Nå trenger du ikke å gå på akkord med lysstyrken for å få et mørkt tonet objektiv, man har oppdatert den nye NuUK, men enda kraftigere dioder for å kompensere for det lave lystapet som det mørktonede objektivet gir, faktum er at NuUK Black faktisk gir deg mer lys enn forgjengeren til tross for at linsen er mørktonet, takket være de nye oppdaterte diodene! Fleksible monteringsmuligheter Nuuk Black kommer med flere monteringsalternativer. Hengende, stående eller liggende. Dette skyldes det faktum at den leveres begge føtter for sidemontering, men også føtter for montering på den trinnløse skinnen på baksiden av LED-rampen. Design, funksjon og personlig valg i perfekt balanse. Kraftverk Ikke bare er NuUK en LED-rampe som puster kraftverk av rang, den har også en utrolig stilig design som egner seg til enhver ny bil. Designet minner om et aggresivt og sporty utseende som gir hele bilen et skarpere inntrykk! Vi elsker NuUK LED-rampen helt, men hva koster kalaset? Ganske mye... Man kan tenke, men akk så galt! NuUK, til tross for sin solide byggekvalitet og det helt latterlige lysbildet, har en veldig lav prislapp. Derfor har NuUK også blitt et yndet valg blant mange personbilførere. Det ender ikke med ting å bosette seg med Nuuk Black fordi du har kostet på et Lexan-objektiv som er ekstremt ripebestandig, i utgangspunktet uknuselig og immun mot steinskudd! Nuuk Black har et kombinasjonslysbilde, noe som betyr en kombinasjon av flom og flekk. Et slikt lysbilde gir deg både bredden, og dermed lyser ned grøftekantene, samt lengden, der lyset er konsentrert for å komme så langt som mulig. LED-rampen har dermed det beste fra begge verdener for å få et kombinasjonslys med både bredde og lengde som passer ypperlig i Sverige hvor vi ofte kjører forskjellige i forskjellige miljøer som: motorveier, landeveier, skogsveier og åpne landskap. Til tross for sin fantastiske imponerende lyslengde, LED-rampen er faktisk designet som en kombinasjonsrampe med en rekke reflektorer designet for å gi lys til perifert syn selv i de svenske skogene! Lysrampen gir deg et langt retningsbestemt lysbilde for motorveier, samt et bredere lys for å hjelpe deg med å se spillfarer i tide på våre svenske småveier! Mørk tonet linse Massiv lysstyrke 1 lux på 458 meter Stilig design Fleksible monteringsmuligheter