Matlådevärmare 12V - MiniBar One - Enkelugn

På lager Estimert levende dato: 2022-06-30
2279 Nok inkl. norsk mva
  • Gratis retur frakt
För rörligt bruk. Robust konstruktion helt i rostfri plåt. För 12 och 24 volt elsystem medföljer anslutningskabel på 1,2 m med stickpropp för handlamp/cigarettuttag, som kan tas bort vid fast anslutning.Effektförbrukningen är 50 watt per matlådeplats. Värmningstiden är ca 30 min. beroende på typ av mat och mängd.
Varenummer MEK-SE111012
Produsent Modernum
Spenning (V) 12
Antall matbokser En plats
Please, we will now pick up all the cars for which the product fits!

Minibar One er en matboks varme/enkel ovn som fungerer bra for mobil bruk. Minibar är en robust design helt gjord av rostfritt stålplåt. Tilkoblingskabelen er 1,2 meter lang med en stik til cigaretstikket.

Denne matkassevarmeren er plassert på 12 volt og har et svært lavt strømforbruk på bare 50 watt. Det lave strømforbruket gjør at du kan til og med varme matbokser mens bilen er slått av. I henhold til produsentens anbefaling skal ovnen imidlertid aldri være i mer enn 2 timer når motoren slås av da det risikerer å gjøre bilen vanskelig å starte. (Om vinteren bør du også ta hensyn til batteriets kondisjon og utetemperatur.)

Oppvarmingstiden er ca. 30 minutter, noe varierende avhengig av type mat og mengde.

Ta for vane å alltid sette matboksen FØR du starter strømmen, men også bryte strømmen FØR du tar ut matboksen igjen, det sparre på strømmen og ovnen bør ikke brukes uten en matboks med mat å være i matboksen varmeapparatet.

Det er ingen matboks inkludert i prisen, men de kjøpes for separat. Vi anbefaler alltid matboksen i rustfritt stål for Minibar.

Laster inn...