Expedition Pro 9" LED-Ekstralys 90W

På lager Estimert levende dato: 2021-12-07
1295 Nok 849 Nok inkl. norsk mva
  • Du sparer 446 Nok
  • Gratis retur frakt
Varenummer S5666270776
Serie Expedition
Farge Vit
Lampemodell LED
Lysbilde Spot/Pencil
Teoretisk lumen 6560
Faktisk lumen 6319
E-godkjent Nej
Watt 90
Spenning (V) 12-24
Tilkoblingstype DT
1 LUX @ meter 678
ip_class IP68
Emballasjemål LxDxH: 256x113x253
Diameter ekstralys (tommer) 9
Dybde (mm) 80.5/92.3
Diameter (mm) 228
Produsent Swedstuff
Höjd inkl. fäste 244
Please, we will now pick up all the cars for which the product fits!

Den nye Expedition-serien er noe på hest i enhver forstand. I prissegmentet en ekstremt vanskelig å slå rekkevidde. Problemet med LED-ekstralight har lenge vært at de ikke når samme rekkevidde som halogen eller xenon, men det problemet er nå løst med den nyeste LED-teknologien, faktum er at rekkevidden av disse LED-ekstralights passerte mange av de mest populære halogen-ekstra-lysene i samme diameter. Da lurer du kanskje på hvor langt det ekstra lyset faktisk skinner? Hold inne! ONE Expedition 9" 90W gir deg usannsynlig 1 LUX på HEAH 678 meter Tydelig imponerende for et LED-lys i denne diameteren og prisklassen. 1 LUX forklarer vanligvis hvor mye lys som kreves for å lese et magasin.

Det har skjedd ekstremt mye i LED-belysning i det siste året, teknologien har blitt billigere og mer lett å nå, og dermed har ytelsesforskjellen mellom de dyrere og billigere LED-ekstralights redusert markant. Ekspedisjonsserien har tatt til seg det voldsomme tempoet i utviklingen rundt LED-belysning. Det har helt enkelt satsa på en perfekt kombination av kvalitetskomponenter till en låg pris. Et reserch-team har vært på utkikk etter de rimeligste diodene, kretskortene, aluminiumshuset og kablingen som gir et høykvalitets hjelpelys med virkelig imponerende lys til en helt latterlig god pris.

Lysbildet på Expedition-serien er blyantstråle, også kalt «spot» og er ofte verdsatt på LED-ekstralight. Det er også mulig å vri ut de ytterste ekstralights hvis et litt bredere lysbilde er ønsket.

De ekstra lysene har en moderne, stilig og rå design som gir bilen en kjapp karakter. Som standard er hjelpelysene koblet til med DT-kontakter for en jevn montering. Huset er laget av slagfast aluminium som tåler harde påkjenninger og er svartlakkert for å tåle salt og det svenske klimaet ellers.

Objektivet er laget av jernbestandig polykarbonat som sammen med aluminiumshuset gir et robust chassis designet for vårt tøffe og intense nordiske klima.

Expedition Pro har også litt sol, hvor du har gått ned litt i størrelse for å få et mindre og mer pent ekstra lys. Ekspedisjon har en diamter på 7» i stedet for 9» som Pro-varianten har. Ekspedisjon 7» gir litt mindre lys, men er også penere og mindre. Se Ekspedisjon 7» her.

Laster inn...