Matlådevärmare 12V - AutoMat 750 - Enkelugn

På lager Estimert levende dato: 2022-06-29
1899 Nok inkl. norsk mva
  • Gratis retur frakt
För fast installation eller rörligt bruk.Robust konstruktion i mörkgrå glasfiberarmerad termoplast med ugnsbotten av aluminium. Strömbrytare med kontrollampa för varje matlådeplats.Anslutningskabel på 1 meter med stickpropp för handlamp/cigarettuttag som kan tas bort vid fast anslutning.Modellen finns för 12 och 24 volt. Effekt-förbrukningen är 50 watt per matlådeplats. Värmningstiden är ca 30 min. beroende på typ av mat och mängd.Levereras med aluminium matlåda.
Varenummer MEK-SE1175012
Produsent Modernum
Spenning (V) 12
Antall matbokser En plats
Please, we will now pick up all the cars for which the product fits!

Automat 750 er en matboksvarme/enkeltovn som du kan bygge inn i bilen permanent eller bruke som en mobil matboksvarmer som du tar med deg dit du skal. Automat er en solid design med en mørkegrå glassfiberarmert temoplast og en aluminiumsovnbase.

Utstyrt med bryter og tell-tale på siden av luken. Tilkoblingskabelen er 1,2 meter lang med en plugg til sigarettkontakten, kan fjernes ved fast montering.

Denne matkassevarmeren er plassert på 12 volt og har et svært lavt strømforbruk på bare 50 watt. Det lave strømforbruket gjør at du kan til og med varme matbokser mens bilen er slått av. I henhold til produsentens anbefaling skal ovnen imidlertid aldri være i mer enn 2 timer når motoren slås av da det risikerer å gjøre bilen vanskelig å starte. (Om vinteren bør du også ta hensyn til batteriets kondisjon og utetemperatur.)

Oppvarmingstiden varierer avhengig av hvilken mat man varmer opp, men regner med ca. 30 minutter for en full matkasse.

Ta for vane å alltid sette matboksen FØR du starter strømmen, men også bryte strømmen FØR du tar ut matboksen igjen, det sparre på strømmen og ovnen bør ikke brukes uten en matboks med mat å være i matboksen varmeapparatet.

Prisen inkluderer også en aluminiummatboks.

Laster inn...