Clutch

Din bils clutch eller kobling består av flere deler og gjør det mulig å gire. Clutchen slites med tiden da den utsettes for store påkjenninger. Trenger din bil nye clutchdeler så finner du dem her!

Rutenett
sort-descending

Bredt utvalg av koblingsprodukter til god pris på mekster.no

Bilens clutch eller kobling er en anordning som forbinder motoren med girkassen på manuelt girede biler. Clutschen er veldig viktig da den på en myk måte knytter sammen gir og motor, slik at kraft overføres og bilen kan drives. Det er clutchen som gjør slik at du kan gire bilen. Den vanligste koblingen på biler i dag er friksjonsplater (lamellplater). Disse er vanligvis tørre (det finnes også biler med våt kobling). Selve lamellplaten holdes til svinghjulet ved hjelp av en trykkplate, enten med trykkfjærer bak eller en membran.

lamell

Her på mekster.no finner du et stort utvalg koblingsprodukter til de aller fleste bilmodeller til riktig bra priser. Du kan regnr-boks høyere opp på siden fo å forsikre deg om at du velger riktig clutchprodukter til din bil. Fyll bare inn ditt registreringsnummer og klikk fortsett,t så ser du hvilke produkter som passer.

Vi selger clutchprodukter fra kjente varemerker som A.B.S, Ate, Gemo, Herth+Buss Jakoparts, Ina, JP Group, LuK, QH, Valeo, Blue print, Metalcaucho, Sachs og vårt egne prisgunstige varemerke Mekster.