Se om dette produktet passer din bil

Fyll inn ditt reg.nummer så får tilpasningsgaranti på kjøpet

Laster inn...

Viskerblad Aerotwin Retrofit AR 653 S - Sats

På lager Estimert levende dato: 2021-03-10
499 Nok 307 Nok inkl. norsk mva
  • Du sparer 192 Nok
  • Vi garanterer laveste pris på dette produktet Les mer
  • Gratis retur frakt
Levereras i set om 2, pris per set.
Varenummer 303397118911
Enhet Förpackning
Antall per kartong 2
Produsent Bosch
Mängdenhet Sats
Vänster-/Högerstyrning för vänsterstyrd
Posisjon Fram
Lengde 1 [mm] 650
Lengde 2 [mm] 400
Torkarbladsutförande Flatblade-torkarblad
Please, we will now pick up all the cars for which the product fits!

Et utvalg av biler som produktet passer til:

Toyota - Kia - Subaru - Hyundai - Nissan - Honda - Peugeot - Renault

Vis alle passende kjøretøy

Bosch Aerotwin var banebrytende som det første linkfrie viskerbladet på markedet. Siden den gang har mange forsøkt å passe på originalen, men Aerotwin står fortsatt som det mest effektive linkfrie viskerbladet så langt vi vet.

Ettermonteringsmodellen lar deg montere disse moderne viskerbladene selv om bilen har krokfeste.

Viskerbladet er konstruert med to stramme fjærskinner i Evodium istedenfor tradisjonelle «ledd» dvs. lenker, hoppere og metallarmer. Dette vil tillate deg å få et jevnt trykk over hele viskerbladet. Ikke bare påvirkes viskerbladet minimalt av sö og is da det ikke er noen skjøter mellom braketten og selve viskerbladet.

Det er ingen overrasket over at Bosch Aerotwin har blitt det opprinnelige utstyret på mange nyere biler. Den asymmetriske formen bidrar til redusert vindstøy, men særlig at viskerbladet presses mot boksen med jevnt trykk for maksimal kontakt med frontruten. Gummiet på viskerbladene er to-komponent gummi av virkelig høy kvalitet behandlet med et grafittbelegg som gir gummien lengre levetid og bidrar til at viskerbladene glir jevnt og lydløst over frontruten uten å hakke gjennom. Gummien har en jevn tekstur som fører til is og snømodd har ekstremt problemer med å fryse fast stoff.

AeroTwin har blitt rost mange ganger for hvordan viskerbladene håndterer og rengjør frontruten i dybden under vanskelige forhold med sludd, mørke og kraftig regn. Aerotwin er ifølge mange uslåelig som viskerblader på vinterføre, men ikke glem at Aerotwin fungerer like bra om sommeren som om vinteren. Aerotwin er også 2017 Auto Express-viskerbladtestvinneren.