Spylevæskepumpe

Det er spylevæskepumpen som sprayer spylervæske på bilens frontrute slik at den er ren for smuss, veisalt, insekter og andre ting som viskerbladene ikke kan bli kvitt uten litt hjelp på stabelen. Det er derfor veldig viktig at vaskepumpen fungerer som den skal, slik at du alltid er garantert god sikt og sikker kjøring. Her på mekster.no finner du et stort utvalg spylevæskepumper for de fleste bilmodeller.

Rutenett
sort-descending

Finn riktig vaskemaskinen pumpe inn i bilen på mekster.no

spolarpump

Leter du etter en ny spolepumpe til bilen din (også kalt en spylevæskepumpe ), har du kommet rett! For eksempel selger vi et stort utvalg av spolepumper til de aller fleste bilmodeller til virkelig gode priser. Bilens spolepumpe er viktig fra et sikkerhetssynspunkt, siden funksjonen til spolepumpen er å sprøyte spylevæske på frontruten for å rense den fra smuss som viskerbladene ikke klarte å bli fjernet av din egen maskin. Sørg for, at du har en korrekt fungerende spolepumpe, så du får god synlighed, når du kører. I mange tilfeller er det mulig å reparere en ødelagt spolepumpe, men de er noe kompliserte. Siden spolepumpen er en billig reservedel, har de fleste en tendens til å investere i en ny i stedet for å bruke en haug med tid på å lage den.

Når det gjelder spolepumper, er det ikke «én størrelse passer alle», men de er designet etter bilen din. Derfor, for å enkelt finne en spolepumpe som passer, kan du fylle ut regnboksen i regnboksen høyere opp på siden. Når du har gjort dette, vises bare spolpumpene som passer til din bil i produktoppføringen. Derfra er det bare å velge spolepumpen som du synes føles best.

Vi selger spolepumper fra kjente merkevarer som Hella, Herth+Buss Elparts, JP Group, Vemo, Blue Print, Metalcaucho og vår egen rimelige merkevare mekster.