Tilhengerfeste

Planer å skaffe campingvogn eller investere i en trailer? Da trenger bilen din en slepekrok. Her finner du faste slepekroker for de fleste stabile montering, ideelt for de som har tenkt å bruke slepekroken flittig. Hvis du er litt mer trukket om utseendet på bilen og bare trenger en slepekrok på et tidspunkt, er en avtagbar slepekrok skreddersydd for deg. Du kan klikke på slepekroken og deretter sette den i bagasjerommet. Perfekt hvis du ikke vil at slepekroken skal være synlig, legg den i bagasjerommet og plukk ut en ren og fin slepekrok ved behov.

Skriv inn reg-nummeret ditt og klikk på slepekroken du vil ha (fast eller flyttbar), så produserer vi den som passer for din bil. Når du er på produktet, finner du også bilspesifikke kabelsett, 13-polet og 7-polet basert på dine behov. Skulle det være at det ikke er noe elektrisk sett så har vi universelle kabelsett som fungerer til alle biler minst også. Hardere enn det, det er ikke

Vanlige spørsmål

Trinser for tilhengere og campingvogner

Har du planer om å få tilhenger eller tilhenger til bilen? Deretter må du montere en slepekrok på bilen din. Her på mekster.no finner du et stort utvalg av tovkroker for de aller fleste bilmodeller til virkelig gode priser. For at du skal få lov til å dra slipp med deg, kreves det at bilen din er EU-godkjent og at slepekroken er beregnet på bilen du kjører. Slepekroken må alltid monteres i henhold til instruksjonene og bilen må aldri trekke en tyngre tilhenger enn registreringsbeviset. Sørg derfor for å være forsiktig med å kontrollere at monteringen av tilhengerfestet er gjort riktig, hvis bilen ikke er EU-godkjent, må bilen din registreringsinspeksjon for å være i orden.

Her på mekster.no finner du bilkroker fra kjente merker som Monoflex, JP Group, Kungs og Autocore.