Snøkjetting

Et par kjettinger kan hjelpe deg på veier der det er veldig vanskelig å få et godt grep. De erstatter imidlertid ikke vinterdekkene, men er et ekstremt godt supplement som ønsker glatte og vanskelige underlag. Her på mekster.no finner du dine nye kjettinger til bilen din!

sort-descending

Smarte kjettinger for dekkene

Snøkjeder erstatter ikke vinterdekkene. De skal brukes på veier der piggdekk ikke kan få trekkraft, kanskje i situasjoner der bilen sitter fast og ikke kommer unstuck. En snøkjede kan være stabilt å montere på, men når de er på plass kommer bilen på de fleste is- og snøveier. Sørg imidlertid for at kjedet passer til dekkdimensjonen. Man burde ikke kjøre med kjettinger på en vei som mangler snø, den river både i kjetting og vei.

Når snøen og kulden kommer, blir den svært ofte glatt og glatt. Med kjettinger kan du enkelt forbedre vedlegget og slipper å slite med bilen når du går av eller opp glatte bratt. kjettinger er også veldig gode å bære i bilen i løpet av de snødekte månedene. I tilfelle du blir tatt, kan disse hjelpe deg å bli unstuck. På mekster.no finner du kjettinger og høy kvalitet anti-ledning utstyr til gode priser!