Takboks

Når du skal på skiferie, fjelltur eller ut og leir med bilen kan det være behov for mye pakking og det er ikke alltid bagasjerommet er nok. Dette er når du skulle ønske at du hadde en praktisk takboks. Her på mekster.no finner du takbokser som holder alt fra 280 liter opp til 600 liter til virkelig gode priser. Takboksen vi selger er av høy kvalitet og det meste av det vanskelige sortimentet består av takbokser som kommer fra det populære merket Thule. Sjekk ut vårt flotte utvalg nedenfor og finn en takboks som tilfredsstiller alle dine behov og ønsker.

sort-descending

2 Produkter

Velge takboksen til bilen - dette bør vite og vurdere før du kjøper en takboks!

Skulle du dra på fjelltur, camping eller ha vært på handletur og mangel på plass i bagasjerommet, kan takboksen spare deg, Med våre romslige takbokser kan du få så mye som 600 liter ekstra lasteplass. Selvfølgelig finner du takbokser i en rekke størrelser som kan romme alt fra 280 liter opp til 600 liter. Du finner takkasser av de svarte og hvite fargene i både matt og glans. Vi har nøye utvalgte takbokser som kan tilby deg nyttige funksjoner og aerodynamisk design som gjør at takboksen kan være roligere. Noen av våre mer luksuriøse takbokser har også lidd belysning.

Hvilke funksjoner trenger jeg?

  • Kan åpnes fra begge sider som forenkler bruk og montering.
  • Lås — Beskytt ski, snowboard og annet verdifullt utstyr i takboksen.
  • Slitesterkt materiale laget av slagfast, kaldhardfør, UV-stabilisert og resirkulerbar plast.
  • Hurtiggrep — Gjør det enkelt å montere takboksen på lasterommet, og monteringen tar ikke opp noe sete i lasterommet.

Montering

En takboks er montert på lasteholdere eller takskinner som det også kalles. Disse sitter fast på taket av bilen. Du er velkommen til å velge en aerodynamisk lasteholder for å redusere støynivået og drivstofforbruket i bilen. Selv om dagens takkasser er konstruert for å skape så lite luftmotstand som mulig, er det alltid lite luftmotstand som igjen øker drivstofforbruket. Hvis du har en av våre hurtiggripebokser, er det enkelt å ta av boksen. Vi anbefaler at du alltid tar av boksen hvis du ikke kommer til å bruke den til å spare på miljøet.

Hva annet å vurdere når du kjøper en takboks?

takbox
  • Bruk lasteholdere som er tilpasset bilen din.
  • Ta av takboksen hvis du skal vaske bilen i maskinvask, vask esken for hånd i stedet.
  • Monter takboksen etter instruksjonene.
  • Ikke glem at takboksen fører til at bilens høyde er høyere, du har en bil som allerede er høy, så det kan være vanskelig å komme inn i garasjer med lave porter.
  • Fest gjenstandene som ligger i takboksen under prosessen, slik at den ikke glir rundt og skader boksen og skaper støy.

Ta det du vil, hvor du vil, og velg en takboks som passer dine behov blant vårt brede utvalg. Vi selger takbokser fra de populære merkene Thule, Carwise og Calix.