Sykkelholder

Frakt av en sykkel i bagasjerommet går, men det er ikke veldig glatt og kan skade både sykkelen og bilen. Få et sykkelstativ i stedet! Uansett hvilken type bil du har, med eller uten tilhengerfeste eller takstativ, har vi nesten helt sikkert et sykkelstativ som fungerer perfekt til bilen uansett!

sort-descending

Items 1-12 of 32

Ship sykkel smart og enkelt med et sykkelstativ

Er det på tide å gå på en strålende sommerferie? Eller kanskje bare ta med sykkelen ut til sommerhytta? Enten du skal plukke opp barn som har syklet til en fotballøvelse eller sykkel nedoverbakke i fjellet, vil du alltid finne et sykkelstativ som passer deg her til en veldig god pris. Fordelene ved at kunne bringe cyklen på turen er mange. Hvis du besøker en ny by, kan du komme deg rundt raskt og jevnt. En ny by er ofte vanskelig å kjøre bil i, da er det perfekt å ha sykkelen hendig. Vær fleksibel og ha mulighet til å se de vakreste stedene i nærheten.

Thule sykkelstativ

Har du speidet på Thule sykkelholdere? Vi forstår at sykkelholderne fra svenske Thule har enestående kvalitet og har rikelig med glatt tilbehør og smarte godtgjørelse! Hvilken Thule sykkelholder bør du velge da? Ja, alt avhenger av hvilke krav du har, men uansett hvilken du velger, holder de alle en utrolig høy kvalitet!

Ulike typer sykkelbærere Det finnes

ulike typer sykkelbærere, de tre vanligste rutene for å gå for å transportere sykkelen vanligvis er, slevkrok sykkelstativer, sykkelstativer for takmontering og sykkelstativ montert på bakluken. Her på mekster.no finner du sykkelholdere fra kjente merkevarer som Thule, Atera, Autocore, King, Mont Blanc og Stermann.

Sykkelstativ for tilhengerfeste

Et sykkelstativ for tilhengerfeste er den perfekte løsningen hvis du ikke har tilhenger, floe eller stort skap på bilen. Sykkelstativene passer ofte til alle biler store og små, bare det er et hengerfeste. Dette sykkelstativet har den fordelen at det er enkelt å montere på bare noen få sekunder og like raskt å ta av. Du trenger ikke å bære sykkelen opp på taket og kan bruke plassen til en takboks i stedet. Selv barn som ikke er så høye, kan henge opp sykkelen selv. Sykkelstativet påvirker bilens aerodynamikk minimalt, og dette fører til at luftmotstand og drivstofforbruk knapt påvirkes.

Sykkelholder for takmontering

Hvis du går lengre avstander og ikke har behov for å kunne sette opp og ta av sykkelstativet flere ganger om dagen, er takmonteringen et godt alternativ da kan du ha pakking i bagasjerommet uten at det blir blokkert av et slepekrok sykkelstativ. Sykkelstativene for takmontering varierer slik at monteringen ofte varierer. Noen sykkelstativer for takmontering, så du må fjerne forhjulet og på andre modeller låser du sykkelen ved hjelp av rammen. Husk at den totale høyden på bilen vil være høyere, så vær årvåken hvis du skal kjøre inn i en garasje eller parkeringshus.

Sykkelholdere for bagasjemontering

Bagasjemontering for sykkelstativet er ikke så vanlig som slepekrok montering. Bagasjemontering brukes til biler som verken har slepekrok eller lasteholder på taket. Fordelen med bagasjemontering er at sykkelstativet kommer litt høyere opp og fører til at lyktene og nummerskiltet ikke blir skjult av sykler, dessverre fører det til at aerodynamikken svekkes litt og gjør at luftmotstanden blir litt høyere og litt vanskeligere for en kort person å henge opp sykler. Oftest er disse montert med stropper og kroker som en fester til bagasjerommet.

cykelhållare

For å vurdere når du bruker sykkelholdere: stram

  • syklene ordentlig før du reiser.
  • Vurder den totale høyden hvis du velger å montere taket.
  • Velg et sykkelstativ som passer til ditt formål.
  • Velg et sykkelstativ som passer til antall sykler du skal transportere.