Lastestativ

Hvis du ofte reiser med et lastet bagasjerom, (kanskje fordi jobben krever det eller at du liker bilferier), er det smart å montere et lastgitter. Her hos mekster.no finner du lasterett for de aller fleste bilmodeller til virkelig gode priser.

Trenger du et lasteregitter til bilen din? Da har du kommet rett! Her på mekster.no selger vi lasterett i en rekke størrelser og design. En lasteregitter har som oppgave å stoppe løse gjenstander i bagasjen fra å bli kastet gjennom til beboerne i bilen. Den er plassert bak baksetet i mellomrommet mellom taket og stolryggen. Med andre ord er et lastgitter et godt sikkerhetstiltak for de som ofte reiser med fullt bagasjerom, eller som oppbevarer tunge/harde ting som kan skade personene i bilen ved kollisjon.

Ikke alle lasterett passer alle biler, i stedet er de tilpasset i dimensjoner. Derfor kan du finne et lastgitter som passer til bilen din ved å fylle ut regnboksen i regnboksen på begynnelsen av siden. Ved å gjøre dette, vil lasterettene som passer bilen din, filtreres fremover og presenteres for deg. Derfra er det bare å velge hvilket av alle forslagene som faller til deg best i smak. For andre spørsmål og bekymringer vedrørende lasterett, kan du gjerne kontakte vår kunnskapsrike kundeservice. De hjelper deg gjerne med å svare på spørsmål og bekymringer.

På mekster.no finner du lasterett fra varemerkene MIM og Mekster Protect.