Sidemarkeringslys

I motsetning til annen belysning på tilhengeren eller campingvognen, sitter sidemarkørlysene vinkelrett i stedet for vertikalt. De har i oppgave å informere andre trafikanter hvor tilhengeren eller campingvognen er fra siden. Her finner du sidemarkørlys til virkelig gode priser.

sort-descending

Ved kjøring med slep eller campingvogn er det viktig å kjøre med sidemerkelys for å gjøre andre trafikanter oppmerksomme på din posisjon og omfang. Ekstra viktig er det fordi en slep eller campingvogn egentlig ikke beveger seg som en bil i svinger, men svingene kan bli kraftigere. Dette kan være noe dine andre trafikanter ikke regner med. Det er derfor ikke nok at bilen alene har sidemerkelys, men det er minst like viktig at tilhengeren eller campingvognen har den også. Sidemerkelys er vanligvis oransje og i motsetning til annen belysning på slepet og campingvognen sitter disse vinkelrett istedenfor vertikalt.

Her finner du E-godkjente sidemerkelys i en rekke lampedimensjoner. Vi selger side merking lys til tilhengere og campingvogn fra det berømte merket Strands.