Skiholder & snowboardholder

Hvis ski og snowboard er din største lidenskap i livet, kan du ikke klare deg uten skiholder. Med en skibærer kan du transportere utstyret ditt trygt og greit uansett hvor eventyret tar deg. Hos oss finner du et bredt utvalg av holdere til ski og snowboard til virkelig gode priser fra den ledende produsenten Thule.

Ski bærere for alpint, langrenn og snowboard holder

Hvis vinteren er din favoritt sesong, eier du en bil, og du elsker ski og snowboard av alle sine slag, må du ha en skiholder som du kan montere på bilen hjemme. Med en skiholder kan alt fra langrennsski til snøbrett og slalåmski enkelt og greit. Den er like smidig som den sender alt skiutstyret ditt, og er like smidig å montere, laste av og på. Utstyret ditt vil være trygt og trygt på en skiholder fra det tidspunktet du forlater utgangspunktet til du ankommer din endelige destinasjon. Videre, siden skiutstyr er en ganske dyr investering, er det dumt å ikke være redd for dem. Derfor må du alltid transportere dem trygt med en skiholder fra oss.

Takstativ for skiholdere

For å kunne montere en skiholder på bilen, må du ha et takstativ på bilen. Selvfølgelig vil du finne det her i huset vårt til virkelig gode priser. Dessuten, med takrekkverk, kan du sende så mye mer enn bare ski, noe som gjør det til en godt verdt investering. Med en takmontert skiholder kan du transportere alle familieskiene og snøbrettene uansett hvor du skal eller hvilket vær som hersker i friluft. Fordelen med å velge en

  • skiholder til takstativ er: Holder ski og snowboard på plass uten å skrape
  • Lett å losse og av
  • Enkel å montere Tryg
  • og trygg transport

Kjøp skiholdere og snøbrettholdere online

Her på mekster.no vil du finn et bredt utvalg av skiholdere og snøbrettholdere fra den ledende produsenten Thule til gode priser. Enten du ønsker å bære slalåm eller langrenn, vil du finne den perfekte skiholderen hos oss. Alle våre skiholdere har gjennomgått strenge tester, slik at du kan være trygg på at holderen du velger, vil transportere utstyret trygt og sikkert. Hvis du trenger personlig rådgivning, kan du alltid henvende deg til vår kundeservice. De hjelper gjerne med å finne den rette skiholderen for deg.