Swedstuff

Swedstuff Guardian - LED Ekstralys 9"

Superbillig

Ikke på lager

  • Ekstralys LED 9" fra Swedstuff Guardian
  • Høyde inkludert feste (mm): 233.5
  • Driftstemperatur -40 – +60°C
  • Ikke ADR-godkjent
  • Referansenummer: 37.5
  • EMC ECE R10-sertifisert

Kjøp også til

Toppstag Ekstralys 1par
Toppstag Ekstralys 1par
79 Nok
Sibir Pro Kabelsett Høy effekt 3x DT2-kontakt - Inkl DT4-adapter
Sibir Pro Kabelsett Høy effekt 3x DT2-kontakt - Inkl DT4-adapter
939 Nok
EKSTRA LYS HOLDER FOR TRE EKSTRA LYS - SVART
EKSTRA LYS HOLDER FOR TRE EKSTRA LYS - SVART
309 Nok
EKSTRA LYS HOLDER FOR FIRE 9" EKSTRA LYS - SVART
EKSTRA LYS HOLDER FOR FIRE 9" EKSTRA LYS - SVART
529 Nok
Ekstralysfeste for to ekstralys - Svart
Ekstralysfeste for to ekstralys - Svart
309 Nok

Produktbeskrivelse

Den nye generasjonens LED-ekstralys

Det slanke 9” LED-ekstralys for deg som søker deg bort fra den tradisjonelle looken. Guardian 9"" er moderne, effektiv og holdbar. Ekstralys er utstyrt med avansert TIR-optikk. ”TIR” betyr ""Total Internal Reflection"" og innebærer at lyset reflekteres, pakkes og rettes før det sendes ut fra lampehuset igjen. Dette bidrar til at du får mindre spredt lys enn et tradisjonelt ekstralys. Det er den store fordelen med TIR-optikken, ulempen er at man må passe seg for å velge et ekstralys med altfor høyt referansetall siden lyset i seg selv er så komprimert. Men la det ikke skremme deg, vi kommer til det lenger ned. Les mer om riktig referansetall for riktig ekstralys & reflektorteknikk

Riktig referansetall på riktig ekstralys

Swedstuff Guardian 9"" presterer 1 LUX på 425 meter, men..? Kanskje du tenker, ”jeg har jo sett et lignende ekstralys som gir 1 LUX på 545 meter?”. Det stemmer, det finnes en variant av dette ekstralys som har referansetall 50, den varianten er i praksis et spot-lys. Et spot-lys betyr at det gir en fokusert, lang og smal lysbilde. Vi har også den typen ekstralys, men på akkurat dette ekstralys som er bygget helt og holdent med TIR-reflektorer har vi valgt å utelate det, dette på grunn av at combo-lyset (dette ekstralys), etter vår mening gir et betydelig bedre lys. Combo-lys betyr at du får en kombinasjon av en fokusert, lang og smal lysbilde med innslag av en flood-lysbilde (en bredere lysbilde).

Hva et ekstralys gir for kastelengde er nemlig ikke alt. Desto viktigere er hvordan lyset oppfattes, kombinasjonen av lysfordeling, kastelengde, fargetemperatur osv. Derfor har vi valgt å helt fjerne modellen med referansetall 50, da vi mener at ekstralys med referansetall 37.5 gir en betydelig bedre og mer behagelig lysbilde. Modellen med referansetall 37.5 gir en bedre spredning ut mot grøftekanter og etter vår mening en mer behagelig spredning av lys som oppfattes hyggeligere for øyet. Monterer du dessuten flere enn ett ekstralys, noe de fleste velger å gjøre, vil du uansett få en enorm rekkevidde, så hvorfor kompromisse på lyset ned mot grøftekanter der de fleste viltfarer finnes? For å se rekkevidde, se vår luxmåler nedenfor.

Virkelig god rekkevidde og behagelig lysfordeling

Ett ekstralys presterer 1 LUX på 425 m

To ekstralys presterer 1 LUX på 601 m

Tre ekstralys presterer 1 LUX på 736 m

Fire ekstralys presterer 1 LUX på 850 m

Design

Ekstralys har et moderne design der de ”korsformede” posisjonslysene danner et iøynefallende mønster som skaper karakter og forbedrer helhetsinntrykket av kjøretøyet ditt, lampehuset er slankt takket være TIR-optikken og gjør at det kan monteres tett mot grillen på kjøretøyet ditt. Et ekstremt stilrent ekstralys med mye karakter.

Robust lampehus av høy kvalitet

Lampehuset er laget av høykvalitets ADC12-Aluminium som generelt har god korrosjonsbeskyttelse, er lett og gir dimensjonsstabilitet. Og har derfor også blitt brukt i enkelte flyproduksjoner. Lampehuset er ekstremt støtsikkert og er IP68-klassifisert, så en hverdag hvor høytrykksspyleren er et fast innslag er ikke noe problem for disse ekstralysene.

Annet å glede seg over med Swedstuff Guardian 9""

  • Duo posisjonslys – velg fritt mellom hvitt og oransje for ditt posisjonslys
  • E-godkjent
  • Trykkutjevnende membran som slipper ut eventuell kondens.
  • ETM (Electronic Thermal Management) - Aktiv temperaturkontroll på diodene for å opprettholde intensiteten i diodene.
  • IP68-klassifisert – for å tåle vårt nordiske klima med snø, slaps og vask
  • Steinsprutsikker linse laget av polykarbonat