Swedstuff

Swedstuff Night Runner - LED-bar 20"

Dekkskiftuker

Ikke på lager

  • Prisvärd
  • Högpresterande
  • Stilren design
  • Kombinationsljusbild med lång räckvidd och mycket ljus i dikeskanterna
  • Passar för varierad körning
  • Dubbla rader ger kraftfull ljuseffekt
  • Smidig konstruktion

Kjøp også til

Sibir Professional Universal Bracket
Sibir Professional Universal Bracket
609 Nok

Produktbeskrivelse

Night Runner Dual er årets siste tillegg blant LED-ramper, en super-slank og diskret dobbel-rad LED-rampe på bare 56,5 mm. Virkelig imponerende for en dobbel-rad LED-rampe. Den lave høyden gir en stilig installasjon og et sporty utseende til enhver moderne bil. Til tross for maskestørrelsen har man ikke kompromittert på lyset, faktum er at den braiser mange av de større dobbelt-radmodellene uten store problemer. Hva utfører da Night Runner Dual? Vel, nemlig 1 LUX i hele 650 meter, en ekte kraftpakke med andre ord.

Fokuset i Night Runner serien har tydeligvis vært å få et veldig rimelig budsjettalternativ. Det har skjedd ekstremt mye i LED-belysning i det siste året, teknologien har blitt billigere og lettere tilgjengelig, og dermed har ytelsesforskjellen mellom de dyrere og billigere LED-ramper redusert markant. I Night Runner serien har prisen vært et fokus og har tatt på seg det voldsomme tempoet i utviklingen rundt LED-belysning og har tatt på seg de rimelige godbitene på markedet for endelig å bygge en LED-rampe av høy kvalitet.

Uvirkelig rimelig?

Et svensk forskerteam har vært nede i Kina på jakt etter rimeligste dioder, kretskort, lampehus og innvendige kabler som til tross for sitt sjenerte prisbilde skal takle det tøffe nordiske klimaet. Prisbildet har hengt helt til deg som forbruker gjennom en lukket forsyningskjede uten unødvendig mange mellommenn. Man har rett og slett lykkes i en vakker symbiose mellom pris og kvalitet. Dette gir oss til slutt en LED-bar av høy kvalitet med utrolig fint lys til en helt latterlig god pris, knapt slik at vi selv kan tro at det er sant!

Men hva med reglene da? Kunne en dobbeltlinjet «lyskanon» i dette kaliber - til denne pris virkelig være E-godkendt? Jajemensan... Night Runner er en av de billigste LED-ramper i markedet med et så kraftig lysbilde som samtidig er E-godkjent!

Night Runner Dual har et kombinasjonslysbilde, som innebærer en kombinasjon av flom og flekk. Et slikt lysbilde gir en både bredden, og dermed lyser ned skyttergravskantene, samt lengden, hvor lyset konsentreres for å komme så langt som mulig. LED-rampen har dermed det beste av begge verdener for å få et kombinasjonslys med både bredde og lengde egnet i Sverige hvor vi ofte kjører varierende i forskjellige miljøer som: motorveier, landeveier, skogsveier og åpne landskap.

Kanskje du er en av dem som står og veier mellom Night Runner og NuUK XL? Svaret er ikke bare, de er et spørsmål om smak og, selvfølgelig, avhenger lite av størrelsen på lommeboken. Vi bør ikke strikke under stolen med overdådige litt dyrere komponenter i NuUK XL LED-rampen, det er en ekvivalent lengde på lysuet, Nuuk-XL skinner litt kortere, men har mer «flomlys» dvs. sidesynet nedover grøftkantene. Men ikke for å glemme at Night Runner faktisk også har et combo lysbilde og gir en fin spredning lysbilde. Nuuk-XL er også utstyrt med posisjonslys. Hvis du er klar til å legge til et kast for å gå opp et blunk i komponenter og få et litt bredere lys samt posisjonslys innebygd i LED-rampen, kan Nuuk være alternativet for deg. Er du derimot den som ønsker ekte kanonlys og et langt lysbilde til en latterlig god pris, så er Night Runner Dual LED-rampen for deg!