Yukon 9" LED-Ekstralys 120W - 7860 lumen

På lager Estimert levende dato: 2021-03-01
1695 Nok 1295 Nok inkl. norsk mva
  • Du sparer 400 Nok
  • Gratis retur frakt
Varenummer 630861
Farge Vit
Lampemodell LED
Lysbilde Spot/Pencil
Teoretisk lumen 7860
Faktisk lumen 7693
E-godkjent Nej
Watt 120
Spenning (V) 9-32
Kelvin 6500
Tilkoblingstype DT-kontakt
Diodetype Osram
1 LUX @ meter 779
ip_class IP68
Bredde (mm) 228
Diameter ekstralys (tommer) 9
Dybde (mm) 80.5/92.3
Diameter (mm) 228
Produsent Strands
Höjd inkl. fäste 228
Please, we will now pick up all the cars for which the product fits!
vintersalg

Gratulerer! Dette produktet er inkludert i vår vintersalg!

MERK! Produktene som inngår i årets vintersalg kan gå tom for lager før 31. februar når kampanjen avsluttes, så her gjelder den gamle klassikeren "først til mølla".

Se flere SALG-deals her

Expedition Pro Plus — en test-vinnende lysopplevelse!

Expedition Pro Plus er en brølende ferske nyheter i absolutt topp-notch tilpasset det nordiske klimaet. Ekstralight er IP68-klassifisert og tåler tøffe forhold som temperaturendringer, saltede veier og regn og rushk.

Expedition Pro Plus gir en lett opplevelse i en klasse av seg selv. Med sin 32 OSRAM LED-chip på totalt 120W får du 7860 teoretiske lumen ut, men det som kanskje er enda mer interessant er de faktiske lumen, nemlig de usannsynlige 7693 faktiske lumen. Hvilket betyr en spigot mellom teoretiske og faktiske lumen på under 2,5% som i seg selv vitner om en ekstremt solid byggekvalitet! Vi har sjelden sett noe sånt som dette og er ikke mindre imponert over lysbildet, det er noe i hestevei! En Expedition Pro Plus Extralight utfører 1 LUX på HELA 779 meter. Vi kan ikke mye annet enn å miste haken!

Ingen unødvendige funksjoner, bare solid byggekvalitet og rå styrke

Med Expedition Pro Plus har man heller ikke eksperimentert med noen nye typer «revolusjonerende» reflektorer — heller ikke noen andre krim-krams for delen, som ofte kan siteres som et salgspunkt blant ekstra-lys. Den har rett og slett valgt bevist vellykket teknologi og bygget med virkelig høy kvalitet komponenter og byggekvalitet i fokus. Dette har resultert i et ekstra lys med fullstendig brutal styrke og holdbarhet.

Huset er laget av slagfast aluminium som tåler harde påkjenninger og er svartlakkert for å tåle salt og det svenske klimaet ellers. Objektivet er laget av ekstremt motstandsdyktig polykarbonat som sammen med aluminiumshuset gir et robust chassis designet for vårt tøffe og stressende nordiske klima.

Lysbildet på Expedition-serien er blyantstråle, også kalt «spot» og er ofte verdsatt på LED-ekstralight. Det er også mulig å vri ut de ytterste ekstralights hvis et litt bredere lysbilde er ønsket.

Expedition Pro Plus har en moderne og rå design som gir bilen en kjepphøy karakter.

Enkel installasjon

Expedition Pro Plus er utstyrt med DT-kontakt for enkel installasjon, men også for en bedre demontering om sommeren hvis ønskelig, sliping kutt og spleising kabler ved neste installasjon. Med DT-kontakt på ekstraljsuet, kan du bare «klikke & gå».

Laster inn...